حالت تاریک
  • چهارشنبه, 1404/09/05 شمسی | 2025/11/26 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی خاورستان هستید؟
کسب ۵۸ مدال رنگارنگ «ژیم فورلایف» ژیمناست‌های خراسان‌جنوبی
خبر ورزشی خاورستان؛

کسب ۵۸ مدال رنگارنگ «ژیم فورلایف» ژیمناست‌های خراسان‌جنوبی

رئیس هیات ژیمناستیک خراسان‌جنوبی گفت : ورزشکاران استان در رقابت‌های لیگ باشگاهی ژیم فورلایف قهرمانی بانوان ۵۸ مدال رنگارنگ را به دست آوردند.

حسین بیابانی به خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان» گفت: تیم‌های ژیمناستیک دختران استان در مسابقات لیگ باشگاهی «ژیم فور لایف» قهرمانی بانوان کشور، با درخشش خیره‌کننده موفق به کسب ۵۸ مدال رنگارنگ شدند.

به گفته وی این رقابت‌ها با حضور ۸۰ تیم از سراسر کشور در خانه ژیمناستیک شهید سعیدی تهران برگزار شد و ژیمناست‌های توانمند خراسان جنوبی در قالب سه تیم از شهرستان بیرجند، یک تیم از شهرستان فردوس و یک تیم از شهرستان نهبندان در این مسابقات شرکت کردند و افتخارات ارزشمندی برای استان به ارمغان آوردند.

به گفته وی در این رقابت‌ها تیم باشگاه بیرجند آریا (بیرجند) مدال طلا، باشگاه انارگل تون (فردوس) و باشگاه راه و شهرسازی خراسان جنوبی مدال نقره و باشگاه سردار شهید احمد صمیمی ترک (بیرجند) مدال برنز را از آن خود کردند و هیأت ژیمناستیک شهرستان نهبندان مدال برنز را به دست آوردند.

به گفته بیابانی کسب این افتخارات ارزشمند، حاصل تلاش بی‌وقفه ورزشکاران، مربیان پرتلاش، داوران دلسوز و حمایت خانواده‌های گران‌قدر این قهرمانان است.

رئیس هیأت ژیمناستیک خراسان جنوبی، ضمن تبریک این موفقیت بزرگ گفت: نتایج درخشان به‌دست‌آمده نشان از استعداد بالای دختران ورزشکار استان و روند رو‌به‌رشد ژیمناستیک خراسان جنوبی دارد و این موفقیت مرهون تلاش، پشتکار و همت والای بانوان ژیمناست و مربیان زحمتکش آن‌هاست.

وی ابراز امیدواری کرد: امید است با استمرار این مسیر موفقیت و با حمایت مسئولان و خانواده‌ها، شاهد حضور پرقدرت ژیمناست‌های استان در میادین ملی و بین‌المللی باشیم.

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!