حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن خاورستان | khavarestan هستید؟
شناسایی ۴۸۰۰ نقطه حادثه‌خیز در جاده‌های کشور
جانشین پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا اعلام کرد:

شناسایی ۴۸۰۰ نقطه حادثه‌خیز در جاده‌های کشور

جانشین پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا با بیان اینکه باید برخورد قضایی لازم با ترک فعل مسئولان با هدف کاهش تصادفات انجام شود، گفت: ۴ هزار و ۸۰۰ نقطه حادثه‌خیز در سطح جاده‌های کشور شناسایی شده‌ است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان»، سردار حسن مومنی روز یکشنبه در مراسم تودیع و معارفه رئیس پلیس راه و رئیس پلیس راهور خراسان جنوبی گفت: در ۶ ماه نخست سال جاری شاهد کاهش تصادفات در خراسان جنوبی بودیم که این اقدام به همت و تلاش همه مسئولان محقق شده است.

وی با بیان اینکه مدیریت تصادفات به یک دستگاه‌ها برنمی‌گردد و مسئله چند وجهی است، افزود: سال گذشته ۲۰ هزار نفر را در تصادفات کشور از دست دادیم که ۶۲ درصد متوفیان جوان و در سن کار بودند که سرمایه‌های عظیم و بزرگی از دست می‌رود.

جانشین پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا با اشاره به اینکه ۴ هزار و ۸۰۰ نقطه حادثه‌خیز  در سطح جاده‌های کشور شناسایی شده‌ که بیشتر تصادفات در این مناطق رخ ‌می‌دهد، تأکید کرد: همه ما به عنوان متولیان در خصوص کاهش تصادفات باید به وظیفه خودمان عمل کنیم، نبود ایمنی خودروها، جاده‌ها و خطای انسانی مهمترین علل تصادفات است که انسان بیشترین نقش را در تصادفات دارد.

مومنی بر فرهنگ‌سازی در جامعه برای کاهش تصادفات تأکید کرد و گفت: متاسفانه قوانین در حوزه تصادفات بازدارنده نیست لذا می‌طلبد که با قوانین بازدارنده فضا را برای متخلفان ناامن کنیم.

به گفته وی، برخی ترک فعل‌ها باعث می‌شود که هموطنان ما آسیب ببیند، باید مسئولانی که ترک فعل کردند، پاسخگو باشند.

جانشین پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا با اشاره به اینکه با توجه به حجم خودروها و وسعت جاده‌ها باید کنترل‌ها با روش‌های نوین انجام شود، ادامه داد: دوربین‌های کنترل سرعت نقش موثری در کاهش تخلفات دارد، قصد ما جریمه کردن مردم نیست بلکه این موضوع ابزاری برای جلوگیری از تصادفات و تخلفات است.

مومنی با اشاره به لزوم نصب دوربین‌های لازم و کافی در سطح شهرها و جاده‌های خراسان جنوبی، متذکر شد: وضعیت دوربین‌های ثبت تخلف در خراسان جنوبی مناسب نیست.

وی بیان کرد: با توجه به شرایط خاص خراسان جنوبی میانگین سرعت خودروها در این استان از میانگین کشور که ۸۰ کیلومتر است، ۱۱ کیلومتر بیشتر است.

جانشین پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا از افزایش میانگین سرعت و واژگونی خودرو در خراسان جنوبی ابرار نگرانی کرد و گفت: در این استان ۲۰ درصد واژگونی خودروها از میانگین کشوری بالاتر است.

مومنی تأکید کرد: هر چه رانندگان ما در داخل شهر قانونمندتر باشند شاهد کاهش تصادفات در جاده‌های استان خواهیم بود.

گفتنی است؛ در این مراسم «علیرضا رضایی» به عنوان رئیس پلیس راهور خراسان جنوبی و همچنین «محمدامیر کاظمی» نیز به عنوان رئیس پلیس راه استان معرفی شدند و از خدمات «علیرضا عباسی» رئیس پلیس سابق راهور خراسان جنوبی قدردانی شد.

 

انتهای خبر/10

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از