حالت تاریک
  • سه‌شنبه, 1404/02/16 شمسی | 2025/05/06 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن خاورستان | khavarestan هستید؟
۷۵ زندانی جرایم غیرعمد در خراسان‌جنوبی آزاد شدند
با حضور خادمان رضوی؛

۷۵ زندانی جرایم غیرعمد در خراسان‌جنوبی آزاد شدند

در آیینی معنوی با حضور خادمان امام رضا(ع)، ۷۵ زندانی مالی در خراسان جنوبی از بند رهایی یافتند و طعم آزادی را چشیدند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان»، در روزهایی که عطر دهه کرامت در جای‌جای ایران پیچیده و دل‌ها راهی مشهدالرضا شده‌اند، نسیم کرامت از بارگاه منور امام رضا(ع) به خراسان جنوبی وزیدن گرفت و قفل درهای زندان بیرجند را گشود.

با حضور پرچم سبز و متبرک حرم مطهر امام علی بن موسی الرضا(ع) و همراهی خادمان آن حضرت، فضای زندان بیرجند رنگ و بویی تازه گرفت؛ بویی از جنس امید، بخشش و بازگشت به زندگی. آیین معنوی که با استقبال گرم مسئولان قضایی و زندانیان همراه بود، با صلوات و دل‌های پرشور آغاز شد و با اشک شوق در چشمان خانواده‌هایی که چشم‌انتظار عزیزانشان بودند، پایان یافت.

در این مراسم که به مناسبت دهه کرامت و در سایه نور پرچم بارگاه رضوی برگزار شد، تعداد هفت نفر از زندانیان جرائم غیرعمد در بیرجند و در مجموع ۷۵ زندانی در سراسر استان خراسان جنوبی، به همت دستگاه قضایی، گذشت شکات و کمک‌های مردمی، از بند رهایی یافتند.

مداحی خادم حرم و ذکر صلوات فضای معنوی خاصی به این برنامه بخشید؛ فضایی که نه‌تنها زنجیرهای آهنین بلکه زنجیرهای بسته درون انسان را نیز گشود و وعده رحمت الهی را در دل‌ها زنده کرد. آزادشدگان که به دلیل مشکلات مالی در زندان بودند، اکنون در سایه الطاف رضوی و مهربانی مردم، به آغوش خانواده بازگشتند و طعم دوباره آزادی را چشیدند.

انتهای خبر/10

 

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!