حالت تاریک
  • دوشنبه, 1403/11/15 شمسی | 2025/02/03 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن خاورستان | khavarestan هستید؟
افتتاح و‌ کلنگ‌زنی ۳۵ پروژه ورزشی در استان
مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی خبر داد:

افتتاح و‌ کلنگ‌زنی ۳۵ پروژه ورزشی در استان

مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی از افتتاح و کلنگ‌زنی ۳۵ پروژه حوزه ورزش و جوانان استان به مناسبت دهه فجر خبر داد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی«خاورستان»، محمدعلی ربیعی ظهر امروز گفت: سرانه ورزشی استان قبل از انقلاب ۱۴ صدم درصد مترمربع بوده که اکنون به ۵۰ صدم درصد رسیده است که ۲۶۰ درصد رشد را نشان می‌دهد.

وی از افتتاح و کلنگ‌زنی ۳۵ پروژه حوزه ورزش و جوانان استان به مناسبت دهه فجر خبر داد و تصریح کرد: آکادمی تندرستی و پایگاه قهرمانی خراسان جنوبی نیز با مجموع هزینه‌کرد ۱۰ میلیارد تومان نوسازی و بازسازی شده که در دهه فجر به بهره‌برداری می‌رسد.

مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی ادامه داد: همچنین چمن مصنوعی شهید سرحدی با هزینه‌کرد ۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان افتتاح شد.

ربیعی یادآور شد: از سال گذشته تاکنون ۶۲ زمین چمن مصنوعی در استان افتتاح شده که نشان می‌دهد بعد از انقلاب ۵۰ درصد زمین‌های چمن مصنوعی در یک سال اخیر به بهره‌برداری رسیده است.

وی با اشاره به تدارک ۱۶ عنوان برنامه هفته جوانان و دهه فجر، گفت: عطرافشانی و‌غباروبی گلزار شهدا، برگزاری جشن هفته جوان و‌ بازارچه ناردونه، برگزاری کرسی آزاداندیشی در دانشگاه بیرجند، حمایت از طرح‌های اشتغال و همچنین برگزاری کارگاه های آموزشی پیش، حین و پس از ازدواج در سطح استان از جمله این برنامه‌ها است.

مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: در این ایام‌الله چهار مرکز مشاوره تخصصی ازدواج و خانواده در شهرستان‌های بیرجند، قاین و‌ فردس افتتاح خواهد شد.

ربیعی با اشاره به برگزاری ۳۳۵ برنامه فرهنگی و‌ ورزشی در دهه فجر عنوان کرد: دیدار با ائمه جمعه، میزبانی اردوی تیم ملی شمشیربازی، برگزاری نمایشگاه صنعت ورزش استان( عزت و پیشرفت ۲)، میزبانی لیگ فوتبال مناطق امید کشور، برگزاری دوی صحرانوردی کشور، میزبانی مسابقات جهت‌یابی- کشوری از جمله این برنامه‌ها است.

وی در پایان برگزاری همایش پیاده‌روی در شهرستان‌ها، برگزاری جشنواره بازی‌های بومی محلی در سطح روستاها، برگزاری مسابقات استانی المپیاد استعدادهای برتر و برگزاری مسابقات ورزشی در رشته‌های داژبال- دارت و فوتبال دستی را از دیگر برنامه‌های حوزه ورزش و جوانان استان خراسان حنوبی در دهه فجر برشمرد.

انتهای خبر/۱۰

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.