مسئول بسیج جامعه زنان خراسان جنوبی مطرح کرد:
الگوسازی زنان موفق مسلمان برای هویتبخشی به نسل جدید
مسئول بسیج جامعه زنان خراسان جنوبی گفت: به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی شاهد جایگاه و شأن والای بانوان و پیشرفتهای آنان در حوزههای مختلف هستیم که قابلیت الگوسازی و معرفی برای هویتبخشی به نسل جدید را دارند.
فاطمه بصیریپور در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی«خاورستان» با گرامیداشت هفته بسیج، گفت: رهبر معظم انقلاب در پیام به کنگره ملی ۷ هزار زن شهید کشور نقش زن مسلمان ایرانی را در معرفی الگویی جدید از "زن" تاریخساز برشمردند و فرمودند اقتدار و جذبهی تازهای به برکت خون این زنان مجاهد در عصر جدید ظهور کرده است که دیر یا زود در سرنوشت زنان جهان اثرگذار خواهد شد و همچنین فرمودند: «لشکری از فرشتگان که از جان مقدس خویش در راه اسلام مایه گذاردند، تماشاچی نبودند و قدم در میدان عمل نهادند و در نقش معماران ایران جدید ظاهر شدند. اینان زنان بزرگی بودند که تعریف جدیدی از «زن» به شرق و غرب ارائه کردند.»
وی بیان کرد: به فرمایش رهبر معظم انقلاب زن مسلمان ایرانی تاریخ جدیدی را پیش چشم زنان جهان گشود و ثابت کرد که میتوان زن بود، عفیف بود، محجبه و شریف بود و درعین حال، در متن و مرکز بود و فتوحات بزرگ به ارمغان آورد. زنانی که مردانهترین میدانها را با شجاعت و اخلاص و فداکاری خود فتح کردند.
مسئول بسیج جامعه زنان خراسان جنوبی ادامه داد: امروز کم نداریم زنان و دخترانی که در بالاترین پلههای موفقیت ایستادهاند و به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی شاهد جایگاه و شأن والای بانوان و پیشرفتهای آنان در حوزه علمی، پزشکی، اقتصادی، فرهنگی، هنری، دانشگاهی، نخبگانی و پژوهشی همراه با تخصص و تعهد هستیم که قابلیت الگوسازی و معرفی برای انگیزه دادن به دختران نوجوان و جوان امروز را دارد.
بصیریپور با اشاره به جنگ نرم دشمن از بستر فضای مجازی و الگوسازی برخی سلبریتیها و بلاگرهایی که کمتر ممکن است تداعیکننده ارزشهای اخلاقی جامعه یا پوشش و زیست عفیفانه باشند، تصریح کرد: بانوان مانند خانم طاهره دباغ که کمر همت بستند و در اوج شجاعت و شهامت هم بهترین فرماندهان میدان بودند و هم مادر و همسر در نهاد خانواده و از طرفی در عرصههای سیاسی با بصیرت نمایانگر یک زن ایرانی مسلمان الگوی سوم هستند.
وی بیان کرد: زنان ما بعد از هشت سال دفاع مقدس در فتنههایی که متوجه این انقلاب بود مثل پشتیبانی در جنگ سخت، با ولایتمداری، زمانشناسی و دشمنشناسی پای کار انقلاب بودند و امروز هم شاهد جلوههای زیبای مجاهدت در کمک به جبههی مقاومت هستیم.
مسئول بسیج جامعه زنان خراسان جنوبی ادامه داد: بانوان در لبیک به ندای ولی امر خود وقتی فرمان جهاد صادر فرمودند، پیشقدم شدند از زیورآلات گرانقیمت تا پخت نان و بافت و دوخت پوشاک، بهرهگیری از توانمندیها و پتانسیلهایی که دارند و از ظرفیتهای فکری و فرهنگی خود برای کمک به جبهه مقاومت دریغ نکردند.
وی افزود: در گفتمانسازی مقاومت، تجمعات انقلابی بانوان استان در هفته بسیج حماسهای از شور و شعور زینبی را به نمایش گذاشت.
مسئول بسیج جامعه زنان خراسان جنوبی گفت: در دنیایی که امروز با جنگ ترکیبی و شناختی مواجه هستیم و فضای مجازی و رسانه مهمترین ابزار انتقال مفاهیم و معانی و تغییر ذهن ملتها هستند انسجام، و شبکهسازی و تقویت بُعد رسانهای استقامت بانوان و کودکان در جبهه مقاومت بسیار مهم است.
به گفته وی؛ تولید محتوای فاخر از شهدای زن و بانوان شاخص استان خراسان جنوبی میتواند در اعتلای فرهنگ این مرز و بوم و معرفی پیشینه قوی و محکم این استان به نسل جوان تمدنساز انقلاب موثر باشند.
بصیریپور افزود: رسانه بواسطه سرعت و جذابیت، تصویرگری و بیان هنرمندانه میتواند نقش بسیار مهمی در هویتبخشی دختران این مرز و بوم ایجاد کند.
مسئول بسیج جامعه زنان خراسان جنوبی در ادامه گفت: استان خراسان جنوبی و رسانههای آن الحمدالله پیشنیه ارزشی و اعتقادی و اراده محکمی در حفظ ارزشهای اسلامی دارند اما نیاز است همافزایی و شبکهسازی در بستر رسانه برای هویتبخشی و گفتمانسازی پیام رهبر معظم انقلاب و آنچه از معرفی الگوی سوم زن مسلمان ترسیم فرمودند، برای نسل امروز در سطح استان صورت بگیرد.
وی از خبرنگاران و رسانهها به عنوان زبان گویای جامعه یاد کرد و افزود: هرچه بتوانیم از این ظرفیت عظیم برای انتقال مفاهیم بهرهمند شویم امیدبخشی را بیشتر در جامعه ترویج دادهایم.
بصیریپور با اشاره به نقش مهم رسانه در جامعهسازی اسلامی، خاطرنشان کرد: زنان به عنوان نیمی از جامعه در تحقق جامعه اسلامی و تمدنسازی اسلامی نقش مهمی دارند چرا که زیربنای سلامت اجتماعی از خانوادهای سالم شکل میگیرد.
انتهای خبر/۱۰