حالت تاریک
  • چهارشنبه, 1403/11/03 شمسی | 2025/01/22 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن خاورستان | khavarestan هستید؟
دبیر شورای هماهنگی بانک‌های خراسان جنوبی اعلام کرد:

۱۹هزار زوج خراسان‌جنوبی درصف وام فرزندآوری و ازدواج

۱۹هزار زوج خراسان‌جنوبی درصف وام فرزندآوری و ازدواج

دبیر شورای هماهنگی بانک‌های خراسان جنوبی گفت: در حال حاضر ۱۹ هزار و ۹۲ متقاضی در استان در صف انتظار بانک‌ها برای دریافت تسهیلات فرزندآوری و ازدواج هستند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان»، محمدعلی زرنگ روز شنبه در حاشیه جلسه کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان در جمع خبرنگاران گفت: عملکرد شبکه بانکی استان در سال گذشته نشان می‌دهد که ۴۰ درصد تسهیلات قرض الحسنه صرفاً در بخش تسهیلات ازدواج پرداخت شده است.

وی افزود: همچنین ۳۸.۳ درصد در سایر بخش‌ها، ۹ درصد در بخش فرزندآوری و ۲ درصد در حوزه مشاغل خانگی و سه درصد در بحث تبصره ۱۸ پرداخت شده است.

دبیر شورای هماهنگی بانک‌های خراسان جنوبی با بیان صف انتظار ۵ هزار و ۹۵۹ نفری برای دریافت وام ازدواج عنوان کرد: از ابتدای سال جاری تا پایان اردیبهشت ماه ۶۸۷ فقره وام ازدواج به مبلغ ۲ هزار و ۴۳۳ میلیارد ریال پرداخت شده است.

زرنگ  با اشاره به اینکه حدود ۱۳هزار و ۱۳۳ نفر در صف انتظار دریافت تسهیلات فرزندآوری هستند، یادآور شد: از ابتدای امسال تا پایان اردیبهشت ماه به یک‌هزار و ۷۸ فقره وام فرزندآوری به مبلغ ۹۸۴ میلیارد ریال در استان پرداخت شده‌ است.

وی تصریح کرد: امیدواریم با ابلاغ اعتبار جدید به شبکه بانکی استان تا پایان شهریورماه که موعد بررسی شبکه بانکی است این صف انتظار را به حداقل ۵۰ درصد کاهش دهیم.

دبیر شورای هماهنگی بانک‌های خراسان جنوبی با بیان اینکه ۳۲ درصد منابع بانکی استان بلندمدت است، ادامه داد: همچنین ۲۵ درصد تسهیلات کوتاه مدت، ۲۱ درصد جاری، ۱۸ درصد قرض الحسنه پس انداز و ۴ درصد هم سایر منابع است.

زرنگ با بیان اینکه اکثر بانک‌های استان از نظر پرداخت تسهیلات بانکی ناترازی دارند، گفت: در سال جاری ۲۲ درصد منابع بانکی در بخش مسکن و ساختمان، ۲۰ درصد در بخش صنعت، ۶ درصد در بخش بازرگانی و صادرات، ۲۴ درصد بخش خدمات و ۲۸ درصد هم در بخش کشاورزی بوده است.

دبیر شورای هماهنگی بانک‌های خراسان جنوبی با اشاره به اینکه اکنون شبکه بانکی استان ۷ هزار میلیارد تومان منابع قرض الحسنه در اختیار دارند، افزود: اما از طرف مقابل پرداخت‌های در این حوزه حدود ۱۳ هزار میلیارد تومان است یعنی ناترازی ۶ هزار میلیارد تومانی در پرداخت‌ها را شاهد هستیم که نشان‌دهنده اهتمام شبکه بانکی در انجام تکالیفش است.

انتهای خبر/10

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.