حالت تاریک
  • شنبه, 1404/01/23 شمسی | 2025/04/12 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن خاورستان | khavarestan هستید؟
تسهیلات ۲۰۰ میلیونی برای ۲۴۵ عشایر خراسان‌جنوبی
مدیرکل امور عشایری خراسان جنوبی عنوان کرد:

تسهیلات ۲۰۰ میلیونی برای ۲۴۵ عشایر خراسان‌جنوبی

مدیرکل امور عشایری خراسان جنوبی گفت: سال گذشته ۲۴۵ نفر از عشایر استان با دریافت تسهیلات ۲۰۰ میلیون تومانی، توانستند در طرح زنجیره تولید گوشت قرمز مشارکت کنند.

محمدابراهیم ابراهیمی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان» گفت: در خراسان جنوبی، ۹ درصد از جمعیت استان را عشایر تشکیل می‌دهند که سهم بزرگی در تولیدات دامی و صنایع دستی استان دارند.

وی افزود: از لحاظ اسکان، ۶۵ درصد از جمعیت عشایر در مناطق مرزی ساکن هستند و ۳۵ درصد نیز در شهرستان‌های غیرمرزی به ویژه در حاشیه کویر زندگی می‌کنند.

مدیرکل امور عشایری خراسان جنوبی بیان کرد: عشایر استان ۴۲ درصد دام سبک و ۲۷ درصد دام سنگین استان را در اختیار دارند.

ابراهیمی ادامه داد: در خراسان جنوبی تولید ۳۲ درصد گوشت قرمز استان توسط عشایر صورت می‌گیرد و در واقع سالانه ۳ هزار و ۸۵۰ تن گوشت توسط آنان تولید می‌شود.

به گفته وی؛ همچنین عشایر خراسان جنوبی سالانه ۱۹۶ هزار و ۵۰۰ رأس دام به بازار مصرف استان و کشور عرضه می‌کنند.

مدیرکل امور عشایری خراسان جنوبی با اشاره به اینکه در سال گذشته، ۳۱ میلیارد و ۹۹ میلیون تومان تسهیلات سرمایه در گردش از محل منابع صندوق توسعه ملی به ۲۴۵ نفر از عشایر استان اختصاص یافت، تصریح کرد: این تسهیلات با نرخ سود ۲۱.۵ درصد و بازپرداخت یک ساله، در راستای طرح زنجیره تولید گوشت قرمز، به متقاضیان واجد شرایط پرداخت شد.

ابراهیمی افزود: این تسهیلات باعث پرواربندی ۲۱ هزار رأس دام سبک و در نتیجه تولید ۲۱۱ تن گوشت قرمز شده است.

وی توضیح داد:  به ازای هر رأس دام، یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان تسهیلات پرداخت شده و سقف پرداخت به هر نفر ۲۰۰ میلیون تومان بوده است.

انتهای خبر/10

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!