حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن خاورستان | khavarestan هستید؟
تفسیر صفحه ۴۷۰ قرآن کریم
تسنیم وحی؛

تفسیر صفحه ۴۷۰ قرآن کریم

و فرعون گفت: «مرا بگذار تا موسی را بکشم و او پروردگارش را به یاری طلبد (تا نجاتش دهد) همانا من می. ترسم که دین شما را تغییر دهد یا در این سرزمین فساد بر پا کند

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان»، در تفسیر صفحه ۴۷۰ قرآن کریم آمده است:«وَ قالَ فِرْعَوْنُ ذَرُونِی أَقْتُلْ مُوسی وَ لْیَدْعُ رَبَّهُ إِنِّی أَخافُ أَنْ یُبَدِّلَ دِینَکُمْ أَوْ أَیْ أَیْ أَیْ سادَ» «و فرعون گفت: «مرا بگذار تا موسی را بکشم و او پروردگارش را به یاری طلبد (تا نجاتش دهد) همانا من می. ترسم که دین شما را تغییر دهد یا در این سرزمین فساد بر پا کند.»»

نکته‌های سوره غافر - آیه ۲۶:

در آیه سخنان از کشتن جوانان بنی‌اسرائیل بود که گویا این کار در نزد فرعون کافی نبود و کانون اصلی خطر در نظر فرعون خود موسی بود. در این آیه موضوع کشتن موسی را مطرح می‌کند.

کشتن موسی بازتابی در افکار عمومی داشت و می خواست با مشاوران و درباریانش به بررسی و رایزنی پرداخت. این که فرعون می‌گوید: «ذَرُونِی» مرا رها کنید، نشانی از آن است که مشاوران به قتل موسی تن در نمی‌دادند.

پیام‌های سوره غافر - آیه ۲۶:

۱. منطق طاغوت‌ها، رهبران حقّ است. «قالَ فِرْعَوْنُ ذَرُونِی أَقْتُلْ مُوسی»

۲. شیوۀ مستکبران، یا تکذیب است «فَقالُوا ساحِرٌ کَذَّابٌ» یا تهدید است «ذَرُونِی أَقْتُلْ مُوسی» و یا تحقیر. «وَ لْیَدْعُ رَبَّهُ»

۳. حکومت فرعون، حکومتی استبدادی و خودکامه و بیقانون بود. «أَقْتُلْ مُوسی»

۴. مجرم، جنایت خود را توجیه می‌کند. (فرعون، ترس از تغییر دین مردم را دلیل قتل او می‌داند.) «أَقْتُلْ‏ ... إِنِّی أَخافُ»

۵. طاغوت‌ها، خود را دوستدار مردم نشان می‌دهند. «إِنِّی أَخافُ أَنْ یُبَدِّلَ دِینَکُمْ»

۶. طاغوت‌ها هر کجا حکومت خود را در خطر ببینند خود را حامی مردم، طرفدار دین و اصلاح طلب معرفی می‌کنند. «إِنِّی أَخافُ أَنْ یُبَدِّلَ دِینَکُمْ أَوْ أَنْ یُظْهِرَ ... الْفَسادَ»

انتهای پیام/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از