حالت تاریک
  • شنبه, 1403/12/04 شمسی | 2025/02/22 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن خاورستان | khavarestan هستید؟
راه‌اندازی سامانه «سخاوت» برای خدمات‌دهی به جوانان استان
مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی خبر داد:

راه‌اندازی سامانه «سخاوت» برای خدمات‌دهی به جوانان استان

مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی از راه‌اندازی اولین سامانه خدمات‌دهی ورزش و جوانان با نام «سخاوت» در استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی« خاورستان»، محمدعلی ربیعی صبح امروز در ستاد ساماندهی امور جوانان استان گفت: سامانه خدمات‌دهی ورزش و جوانان با عنوان «سخاوت» در استان برای اولین‌بار در کشور راه‌اندازی شده است.

وی ادامه داد: ایجاد بستری جامع و کاربردی برای ارائه اطلاعات و خدمات مرتبط با برنامه‌های اوقات فراغت و ورزشی، تسهیل ارتباطات میان اداره کل و شهروندان به ویژه جوانان و خانواده‌ها، آگاهی عمومی نسبت به برنامه‌های ورزشی و فرهنگی از طریق ابزارهای دیجیتال افزایش ارائه خدمات آنلاین برای ثبت نام در دوره‌ها پرداخت هزینه‌ها و پیگیری وضعیت ثبت‌نام از اهداف عمومی سامانه سخاوت است.

مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی افزود: همچنین افزایش مشارکت جوانان در فعالیت‌های ورزشی و فرهنگی، تسهیل فرایند مدیریتی و نظارتی اداره کل ورزش و جوانان بر برنامه‌های اوقات فراغت جمع آوری داده‌های آماری از کاربران برای تحلیل بهتر نیازهای جامعه و برنامه‌ریزی بهتر بهینه از نظر هزینه و زمان برای تمامی اقشار جامعه از اهداف اختصاصی راه‌اندازی این سامانه خدمات‌دهی است.

ربیعی بیان کرد: در یک‌سال اخیر نسبت به دوره قبل از آن میزان اعتبارات حوزه جوانان از یک میلیارد و ۳۴۲ میلیون تومان با افزایش ۶۰ درصدی به مبلغ ۹ میلیارد تومان رسید.

مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی ادامه داد: همچنین اعتبارات حوزه وزش در استان از ۱۰ میلیارد تومان به ۳۳ میلیارد تومان افزایش یافته است.

وی با اشاره به وجود ۱۰۰ پروژه نیمه‌تمام بالای ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی ورزشی در سطح استان، متذکر شد: پروژه خانه جوان مرکز استان پروژه قدیمی است که در حال حاضر پیشرفت فیزیکی ۹۵ درصدی دارد و نیازمند ۵ میلیارد تومان برای تکمیل است.

ربیعی با اشاره به سمن‌های حوزه جوانان استان، افزود: در حال حاضر ۱۲ سمن فاقد اعتبارنامه، ۹۲ سمت دارای اعتبارنامه، ۳۲ سمن دارای پروانه و ۶۰ سمن دارای شناسه ملی در سطح استان وجود دارد.

مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی با اشاره به وضعیت پرداخت وام ازدواج جوانان در استان، تصریح کرد: در حال حاضر چهار هزار و ۵۰۰ نفر در صف انتظار دریافت وام ازدواج هستند.

 

انتهای خبر/۱۰

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.