حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن خاورستان | khavarestan هستید؟
استاندار خراسان جنوبی:

رفع مشکلات مردم،‌تکلیف‌مدیران در دولت سیزدهم است

رفع مشکلات مردم،‌تکلیف‌مدیران در دولت سیزدهم است

استاندار خراسان جنوبی گفت: رفع مشکلات مردم به ویژه در مناطق روستایی، مرزی و محروم، تکلیف مدیران در دولت سیزدهم است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان»، جواد قناعت در جلسه بررسی مشکلات مهموئی که با حضور معاون عمرانی استانداری، فرمانداران بیرجند و قاینات، اعضای شورای اسلامی این روستا و جمعی از مدیران استان برگزار شد،گفت: مدیران دولت سیزدهم با همه توان در راستای رفع مشکلات مردم گام برمی‌دارند و در این زمینه از هیچ اقدامی فرو گذار نخواهیم بود.
 

وی با اشاره به ویژگی هم افزایی و همگرایی مدیران در استان خراسان جنوبی، تصریح کرد: رفع مشکلات و پاسخگویی به مطالبات مردم به طور ویژه در دستور کار مدیران استان قرار دارد.
 

استاندار با بیان اینکه این جلسه پیرو مسایل مطرح شده در مراسم اعطای لوح سپاس ستاد عتبات عالیات به مردم روستای مهموئی برگزار شده، اظهار داشت: کار مردم مهموئی و اخذ بالاترین میزان مشارکت در بازسازی اعتاب مقدسه که منجر به کسب عنوان روستای نمونه کشور و استان برای این منطقه شد، بسیار حائز اهمیت و قابل تقدیر است.
 

قناعت با تشکر از مردم روستای مهموئی، متذکر شد: رفع مشکلات این روستا کمترین کار ممکن در قبال این اقدام بزرگ و قابل توجه مردم در این منطقه است.
 

وی با ذکر این نکته که رفع برخی مشکلات ، زمانبر است، گفت: با همراهی مدیران دستگاه های اجرایی، برای رفع مشکلات این روستا برنامه ریزی می شود.
 

به گفته وی؛ در راستای فرهنگ سازی کمک به عتبات عالیات و ایجاد رقابت مثبت بین مناطق مختلف استان، در هر روستا یا شهری که در زمینه مشارکت در توسعه اعتاب مقدسه پیشتاز باشد، طی مراسم ویژه ای از مردم تقدیر شده و در کنار آن برای رفع مشکلات شان برنامه ریزی می شود.

 در این جلسه با حضور مدیران دستگاه های اجرایی درخصوص راهکارهای رفع مشکلات روستای مهموئی همچون بهسازی راه ، توسعه و بهینه‌سازی شبکه برق، روشنایی اطراف آرامستان و گلزار شهدا، زمین چمن و... بحث و تبادل نظر شد .
 

شایان ذکر است؛ مهموئی روستایی از توابع بخش مرکزی شهرستان بیرجند است که به جهت اخذ بالاترین میزان مشارکت در بازسازی اعتاب مقدسه به عنوان روستای نمونه کشور و استان معرفی شده است.


 سال گذشته بطور میانگین هر نفر از مردم این روستا با ۷۵۰ نفر جمعیت، مبلغ ۴۲۶ هزار و ۶۰۰ تومان به عتبات کمک کرده‌اند که در سطح استان و کشور یک رکورد است.

 

انتهای خبر/3

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از