حالت تاریک
  • سه‌شنبه, 1404/02/23 شمسی | 2025/05/13 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن خاورستان | khavarestan هستید؟
سکانس آخر قصۀ عاشقانه امید و پرسپولیس
«کاپی‌شاه» در خط پایان؟!

سکانس آخر قصۀ عاشقانه امید و پرسپولیس

بر اساس شایعات نقل و انتقالاتی حول محور باشگاه پرسپولیس، به‌نظر می‌رسد کاپیتان محبوب سرخ‌ها فصل بعد جایی در اسکواد قرمزها نخواهد داشت.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان» به نقل از خبرگزاری راه دانا، فصلی که گذشت، تیم فوتبال پرسپولیس فراز و نشیب کم نداشت. سرخ‌پوشان ابتدای فصل را با یارگیری متفاوتی نسبت به فصول گذشته شروع کردند و از همان روزهای ابتدایی، شایعاتی کبود پیرامون نفوذ یک هوادار متمول از دبی و کانادا به درون رختکن سرخ‌پوشان برای تعیین تکلیف اسکواد تیم شنیده می‌شد؛ شایعات مهمی که در نهایت به واقعیت پیوست.

بر کسی پوشیده نیست که نقش آن هوادار متمول که سرخ‌ها او را با اسم رمز «عمو» می‌شناسند، در نحوه یارگیری تیم فوتبال پرسپولیس برای لیگ بیست‌وچهارم اگر از رضا درویش و لشکر اعوان و انصارش بیش‌تر نبوده باشد، حتماً کم‌تر نیست و حالا در پایان فصل جاری هم شنیده می‌شود این هوادار باز هم در برخی معادلات نقش‌آفرینی کرده و احتمالاً تأثیر به‌سزایی در ترکیب خروجی‌ها خواهد داشت.

کارتال به درویش: لیست ورود و خروج پرسپولیس را بعد از لیگ می‌دهم

البته نفوذ این فرد و جریان به درون معادلات نقل و انتقالاتی تیم فوتبال پرسپولیس به معنای نادیده گرفتن اختیارات اسماعیل کارتال، سرمربی ترکیه‌ای سرخ‌پوشان نیست. کارتال با توجه به مدت حضورش در تهران و نشستن روی نیمکت پرسپولیس، تجارب خوبی کسب کرده که مطمئناً این تجارب را در پایان این فصل لیگ و شروع پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه به کار خواهد گرفت.

از مهم‌ترین شایعات نقل و انتقالاتی باشگاه پرسپولیس می‌توان به احتمال خروج امید عالیشاه، وینگر باتجربه و کاپیتان محبوب سرخ‌پوشان از تیم اشاره کرد. عالیشاه که بدون تردید همواره از ارکان قهرمانی‌های پرتکرار و پی‌درپی پرسپولیس در سالیان اخیر بوده، گویا هم از طرف جریان فکری هوادار متمول تحت فشار است و هم اسماعیل کارتال و باشگاه راضی به ادامه کار با وی نیستند.

عالیشاه که در دربی‌ها مقابل استقلال هم به یکی از مهم‌ترین و مؤثرترین بازیکنان پرسپولیس تبدیل شده، حالا در مقابل درب خروجی از باشگاه محبوبش است. او طی روزهای اخیر یک استوری منتشر کرد که واکنش‌های زیادی را به همراه داشت و حالا هم خبر رسیده تیم فوتبال سپاهان اصفهان به طور جدی پیگیر وضعیت جذب عالیشاه برای فصل آینده است.

شنیده می‌شود اسماعیل کارتال، سرمربی پرسپولیس علاقه‌ای به تمدید قرارداد با عالیشاه ندارد و دلیل نخواستن عالیشاه توسط کارتال به اخراج او در بازی با سپاهان برمی‌گردد که بعد از این اتفاق، کارتال دیگر روی عالیشاه نظر مساعدی نداشت.؛ البته شایعاتی درباره اینکه برخی از بازیکنان هم در این تصمیم کارتال بی تاثیر نیستند، به گوش می‌رسد.

جولان زودهنگام پرسپولیس در نقل‌وانتقالات؛ خرید می‌کنم، پس هستم!

البته در این بین مدیران باشگاه پرسپولیس و حتی شخص کارتال با چالشی مواجه‌اند به نام هوادار. عالیشاه از محبوب‌ترین بازیکنان پرسپولیس است و طبیعتاً بسیاری از سرخ‌پوشان خروج وی از ترکیب سرخ و سفر به اصفهان را تاب نخواهند آورد؛ این هم موضوعی است که ممکن است در آینده مدیران باشگاه و یا کادرفنی را با مشکلی دشوار و بحران کارآمدی و اعتبار همراه کند.

برخی شایعات از این حکایت دارند که تعدادی از بازیکنان زیر پای کارتال نشسته‌اند تا او اجازه تمدید قرارداد را ندهد. به نظر می‌رسد با این وضعیت، باشگاه دچار بحران بزرگی در نقل و انتقالات خواهد شد و احتمالاً تبعات آن گریبان مدیرعامل را هم خواهد گرفت؛ مدیرعاملی که قرضی روی صندلی مدیریت باشگاه نشسته و دل هوادار هم چندان به ماندن او و لشکر اعوان و انصارش راضی نیست.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!