حالت تاریک
  • سه‌شنبه, 1404/04/24 شمسی | 2025/07/15 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن خاورستان | khavarestan هستید؟
هزار مددجوی خراسان‌جنوبی صاحب پشتوانه اجتماعی شدند
معاون کمیته امداد امام خمینی‌(ره) خراسان‌جنوبی:

هزار مددجوی خراسان‌جنوبی صاحب پشتوانه اجتماعی شدند

معاون حمایت و سلامت کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان‌جنوبی گفت: در راستای ارتقای سطح امنیت اجتماعی و اقتصادی مددجویان، در سه‌ماهه نخست امسال، ۹۹۸ نفر از مددجویان تحت حمایت این نهاد زیر چتر بیمه‌های اجتماعی قرار گرفتند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان»، مهدی خزاعی عرب صبح امروز در جمع خبرنگاران گفت: از این تعداد، ۸۶۱ نفر زنان سرپرست خانوار و ۱۳۷ نفر از مجریان طرح‌های اشتغال بوده‌اند. 

به گفته وی برای تأمین حق بیمه این افراد، در این مدت بیش از سه میلیارد و ۸۱۹ میلیون تومان هزینه شده است.

معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد استان با اشاره به نقش اساسی بیمه اجتماعی در تأمین آینده پایدار خانوارهای تحت حمایت، گفت: طرح حمایت از بیمه‌های تأمین اجتماعی با هدف تقویت پایداری اقتصادی خانواده‌ها و کمک به استقلال و توانمندی آن‌ها در حال اجراست. این طرح با تمرکز بر زنان سرپرست خانوار و مجریان طرح‌های اشتغال و خودکفایی، به بیمه‌شدگان این امکان را می‌دهد که از مزایایی نظیر بازنشستگی، مستمری فوت و ازکارافتادگی بهره‌مند شوند.

خزاعی عرب افزود: در قالب این طرح، مددجویان به شعب سازمان تأمین اجتماعی معرفی شده و پس از ۱۰ سال پرداخت بیمه و با رعایت شرایط سنی تعیین‌شده، مشمول دریافت مستمری بازنشستگی خواهند شد.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۴۰ هزار و ۳۷۴ خانوار با جمعیت ۸۹ هزار و ۷۵۳ نفر تحت حمایت کمیته امداد خراسان‌جنوبی قرار دارند که از این تعداد، ۱۷ هزار و ۶۸۰ خانوار را زنان سرپرست تشکیل می‌دهند.

وی یادآور شد: این اقدام نه‌تنها گامی مهم در جهت توانمندسازی مددجویان محسوب می‌شود، بلکه زمینه‌ساز ثبات و آرامش روانی بیشتری برای خانواده‌های تحت حمایت خواهد بود.

 

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!