مدیرکل دفتر امور شهری استانداری اعلام کرد:
واریز 369 میلیارد تومان به حساب شهرداریهای خراسانجنوبی
مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری خراسان جنوبی گفت: در 9 ماهه ابتدای سال جاری 369 میلیارد تومان کمک دولتی به حساب شهرداریهای استان واریز شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد 54 درصدی دارد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان» به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی، علی صفری در برنامه ذرهبین رادیوی شبکه خاوران اظهار کرد: از ابتدای دولت سیزدهم ۵۰ دستگاه ماشینآلات و تجهیزات به ارزش ۱۴۰ میلیارد تومان به شهرداریهای استان اختصاص یافته است.
وی با اشاره به در اختیار گذاشتن ظرفیت قیر رایگان برای بهسازی و آسفالت معابر شهری استان توسط دولت، گفت: ۳۵ درصد هزینه آسفالت معابر را قیر به خودش اختصاص میدهد و در سال گذشته ۵هزار و ۹۳۴ تن قیر به شهرداریهای خراسان جنوبی اختصاص دادهایم.
مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری خراسان جنوبی افزود: با اختصاص این حجم قیر، شهرداریها امکان آسفالت ۸۴۳ هزار متر مربع معبر را داشتهاند.
صفری با بیان اینکه در استان خراسان جنوبی ۹ شهر از جمله بیرجند، قاین، بشرویه، فردوس، نهبندان، سرایان، خوسف، گزیک و قهستان محدوده مصوب محدوده هدف بازآفرینی شهری دارند، گفت: در مجموع ۶۰ محله به مساحت بیش از هزار و ۷۳ هکتار یعنی ۳۴ درصد جمعیت شهری خراسان جنوبی جزو محدوده مصوب بازآفرینی شهری هستند.
مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری خراسان جنوبی ادامه داد: اصلاح و بازسازی انشعابات فرسوده محله موسی بن جعفر، پیادهسازی خیابانهای شهید رجایی و کارگران، بهسازی معابر اکبریه و احداث فضای سبز آرامستان ناصح برخی از اقدامات بازآفرینی شهری در شهر بیرجند است.
وی تأکید کرد: در زمینه بازآفرینی شهری با ایدهآل فاصله داریم اما هدف گذاری خوبی در سطح استان برای ارتقای این محلات انجام شده است.
صفری یکی از وظایف ذاتی شهرداریهای استان را مدیریت پسماند عنوان و اضافه کرد: سرانه تولید زباله برای هر نفر در خراسان جنوبی بهطور متوسط روزانه ۷۰۰ گرم و تولید پسماند استان روزانه ۳۲۵ تن است.
وی افزود: در خراسان جنوبی ۲۶ زبالهگاه رسمی و پنج زباله دان مشترک داریم.
مدیرکل دفتر شهری استانداری با اشاره به تدوین طرحهای جامع مدیریت پسماند در خراسان جنوبی، گفت: چهار شهر استان طرح جامع مدیریت پسماند کشوری را دارند.
به گفته وی؛ برخی از شهرهای استان، طرح جامع مصوب استانی را دارند که باید مصوبه مرکز را دریافت کنند.
صفری بیان کرد: فقط شهرداری بیرجند با احداث سوله پردازش، موضوع تفکیک زباله در مقصد را در دستور کار خود قرار داده است.
وی وجود سگهای بلاصاحب را از آسیبهای جامعه شهری دانست و اضافه کرد: تاکنون دستورالعملهای مختلفی در خصوص جمع آوری این حیوانات ناقل بیماری به شهرداری ابلاغ شده است.
صفری با تأکید بر اینکه طبق آخرین دستورالعمل، بحث کنترل این حیوانات مورد عمل ماست، خاطرنشان کرد: در این راستا پناهگاهایی برای نگهداری موقت این حیوانات پیشبینی شده است.
وی با بیان اینکه در خراسان جنوبی ۹ پناهگاه سگهای بلاصاحب داریم، تصریح کرد: در شش ماهه امسال شهرداریهای استان ۲ هزار و ۴۲۶ قلاده سگ را جمعآوری کردهاند.
مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری خراسان جنوبی به تعیین بسترهای پاسخگویی به مردم اشاره کرد و گفت: در حال حاضر ۳۱ شهرداری استان به سامانه انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات متصل هستند.
صفری افزود: حتی شورای اسلامی استان را مکلف کردیم که به این سامانه متصل شوند که در این خصوص هم ۱۰ شورای اسلامی متصل به این سامانه شدهاند و خراسان جنوبی جزو استانهای برتر کشور در این زمینه است.
انتهای خبر/