حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن خاورستان | khavarestan هستید؟

پیشرفت‌فیزیکی باغ ملی بیرجند به ۷۰ درصد رسید

پیشرفت‌فیزیکی باغ ملی بیرجند به ۷۰ درصد رسید

شهردار بیرجند گفت: باغ ملی و میدان اجتماعات بیرجند از پروژه‌های مهم شهرداری و در حال اجراست که پیشرفت فیزیکی آن به ۷۰ درصد رسیده است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان»، مهدی بهترین امروز به رسانه‌ها اعلام کرد: این پروژه شامل پارک ملی، پارک مفاخر و میدان اجتماعات به مساحت حدود ۱۱ هکتار است و جزو بزرگترین تفرجگاه‌های استان محسوب و با ترکیب خاصی احداث می‌شود که در زمینه گردشگری هم بسیار کمک کننده است.

شهردار بیرجند افزود: تاکنون در اجرای این پروژه ۱۴۰ میلیارد ریال هزینه شده و برای تکمیل آن به ۱۱۰ میلیارد ریال اعتبار دیگر نیاز است.

بهترین به شروع عملیات عمرانی باغ ملی بیرجند در اراضی موسوم به پادگان ۰۴ از سال ۱۳۹۷ اشاره کرد و گفت: پیش بینی می‌شود باغ ملی شهرداری بیرجند تا اوایل سال آینده به بهره‌برداری برسد.

وی در ادامه افزود: سایت میدان اجتماعات و تفرجگاه باغ ملی حد فاصل بلوار شهید صیاد شیرازی، بلوار شهید قرنی، خیابان شهدا و خیابان ارتش است که در آن میدان اجتماعات برای برگزاری گردهمایی‌های ملی و مذهبی و تفرجگاه شهروندان همچنین باغ مفاخر برای متمرکز کردن ظرفیت‌های فرهنگی و تاریخی با نام باغ شهرداری در نظر گرفته شده است.

بهترین گفت: کاشت درختچه‌های خاص و متناسب با اقلیم منطقه نیز در این مجموعه پیش بینی شده و امید است در تحول چهره شهری اثرگذار باشد.

وی ادامه داد: در ۲ سال گذشته ۵۰ هکتار به فضای سبز شهر بیرجند اضافه شده و بیشترین تمرکز در شمال شهر به عنوان منطقه کمتر برخوردار است.

شهردار بیرجند گفت: پارک طبیعت در «بند دره» بیرجند هم از پروژه‌های مهم شهرداری بیرجند بود که به بهره‌برداری رسید اما در ۴.۲ هکتار از اراضی متعلق به شهرداری طرح سرمایه‌گذاری مجتمع گردشگری تهیه شده است.

وی عنوان کرد: فراخوان این سرمایه‌گذاری اعلام شده و در حال رایزنی برای انتخاب بهترین طرح هستیم.

بهترین در ادامه افزود: در ۲ سال گذشته پنج مورد از خانه‌های قدیمی در اختیار شهرداری بازسازی و به عنوان خانه محله افتتاح شده که در زمینه صنایع دستی مورد استفاده قرار گرفته است.

وی در پایان گفت: ساخت بازارچه صنایع دستی در ضلع شمالی فرهنگسرای شهر نیز ظرفیت خوبی برای عرضه محصولات بومی استان است.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از