معاون کمیتهامداد خراسانجنوبی عنوان کرد:
۳۰ هزار سالمند زیر چترحمایتی کمیته امداد استان
معاون حمايت و سلامت كميته امداد امام خميني (ره) خراسان جنوبي گفت : ۲۳ هزار خانوار سالمند در قالب۳۰ هزار و ۸۰۰ نفر تحت حمایت این نهاد هستند و خدمات حمایتی به این افراد سالمند ارائه میشود.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خاورستان به نقل از روابطعمومی و اطلاعرسانی کمیتهامداد امامخمینی(ره) خراسانجنوبی سید رضا حسینی اظهار کرد: احسان به والدین و سالمندان سفارش مؤکد قرآن است و رویکرد کمیته امداد از ریشه دینی و اهداف این نهاد برگرفته از تعالیم انسانساز قرآن است.
به گفته وی ۲۳ هزار خانوار سالمند در قالب ۳۰ هزار و ۸۰۰ نفر تحت حمایت این نهاد هستند و خدمات حمایتی به این افراد سالمند ارائه میشود.
حسینی با بیان اینکه کمیته امداد خدمات متنوعی به مددجویان سالمند تحت حمایت بر اساس نوع نیاز آنها ارائه میکند، تصریح کرد: این نهاد در تلاش است با استفاده از ظرفیتهای مردمی و دستگاههای اجرایی استان و همراه کردن مسئولان و مؤسسات و مراکز نیکوکاری و مشارکت حامیان و خیران خدمات بیشتری به سالمندان تحت حمایت ارائه کند.
وی، در ادامه با اشاره به برخی از برنامههای این نهاد در هفته تکریم منزلت سالمندان، بیان کرد: علاوه بر کمکهای مستمر در طول سال به صورت ویژه در هفته تکریم از منزلت شامخ سالمندی با برگزاری همایش تجلیل از سالمندان در بشرویه و اهدای یک دستگاه اکسیژن ساز در عشق آباد به بیماردچار عارضه ریوی سالمند را انجام دادیم.
وی با اشاره به اعزام ۱۲۰ نفر از سالمندان به اردوی یک روزه به رزگ در هفته سالمندان افزود: امسال ۱۲۹ سالمند به پیاده روی اربعین رفتند و ۲۱ نفر هم در قالب کاروانی به زیارت کربلای معلی مشرف شدند.
به گفته وی افزون بر این از ابتدای امسال ۴۹ سالمند تحت عنوان اردوی شوق زیارت به مشهد اعزام شدند و ۶۲۵ نفر از سالمندان در کارگاههای آموزشی ویژه سالمندان شرکت کردند.
معاون حمایت و معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد استان گفت: این نهاد در راستای تحقق احکام برنامه ششم و به منظور بهرهگیری حداکثری از ظرفیتهای موجود در بدنه مردمی، کوتاهکردن فرآیندها، تسهیل در ارائه خدمات، ارتقای کیفیت خدمات مددکاری و... پرونده ۱۷ هزار و ۸۰۴ سالمندان تحت حمایت این نهاد به ۶۹ مرکز نیکوکاری واگذار کرده است.
حسینی هدف از این اقدام را بهرهگیری از ظرفیتهای مردمی خیریهها وسازمانهای مردم نهاد بر شمرد و تصریح کرد: خدمترسانی بهتر و مطلوبتر، رفع مشکلات نیازمندان و تأمین نیازهای آنها و کوچکسازی و چابکسازی سازمان از دیگر اهداف واگذاری پروندهها به مراکز نیکوکاری است.
وی افزود: ارائه آموزشهای چهره به چهره و مؤثر در سبک زندگی، ارائه خدمات مطلوبتر به سالمندان، توانمندسازی خانوادههای مستعد و افزایش رضایتمندی عمومی از برنامههای حوزه حمایت است.
انتهای خبر/