حالت تاریک
  • دوشنبه, 1404/08/12 شمسی | 2025/11/03 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی خاورستان هستید؟
پیوستن ۵۹ پزشک متخصص به مدافعان سلامت خراسان‌جنوبی
معاون دانشگاه علوم پزشکی بیرجند عنوان کرد:

پیوستن ۵۹ پزشک متخصص به مدافعان سلامت خراسان‌جنوبی

معاون امور درمان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: ۵۹ پزشک متخصص در رشته‌های مختلف پزشکی از امروز فعالیت خود را در بیمارستان‌های خراسان‌جنوبی آغاز کردند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان»، جلال احمدی در جلسه توجیهی پزشکان جدیدالورود گفت:سهمیه تعیین‌شده برای خراسان‌جنوبی در سال جاری، جذب ۱۰۳ پزشک متخصص در رشته‌های مختلف بوده است که از این تعداد، ۵۹ پزشک از امروز در مراکز درمانی استان مشغول به کار می‌شوند.

 وی افزود: در تمام رشته‌های تخصصی پزشکی امسال پزشک جذب شده، اما همانند سایر نقاط کشور، کمبود در رشته بیهوشی همچنان وجود دارد.

به گفته معاون امور درمان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، در حال حاضر ۱۵ بیمارستان در سطح استان (به‌جز شهرستان عشق‌آباد) فعال است و پزشکان جدیدالورود در این مراکز مستقر می‌شوند.

احمدی با بیان اینکه به جز رشته بیهوشی، تعداد پزشکان در رشته‌های داخلی و اطفال برای شهرستان‌ها کافی است، تصریح کرد:ارائه خدمات مطلوب به مردم و ارتقای کیفیت درمان، مهم‌ترین هدف دانشگاه از جذب نیروهای تخصصی جدید است.

 

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!