نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی:
اتاق تعاون مرکزی برای حمایت از تولید شود
نماینده مردم شهرستانهای فردوس، طبس، سرایان، بشرویه و عشقآباد گفت: اتاق تعاون استان را به منزله اتاق عملیات میبینم که باید در این اتاق فرصتها و تهدیدات حوزههای مختلف تولیدی احصا، نتیجهگیری و برنامهریزی شود.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان»، محمد نصیری در دیدار با بخش تعاون خراسانجنوبی گفت: اتاق تعاون استان را به منزله اتاق عملیات میبینم که باید در این اتاق فرصتها و تهدیدات حوزههای مختلف تولیدی احصا، نتیجهگیری و برنامهریزی شود.
عضو هیات رئیسه کمیسیون حمایت از تولید و مسئول کمیته تعاون مجلس شورای اسلامی با اشاره به این که در شرکتهای تعاونی نسخه اجرایی در راستای تحقق شعار سال جهش تولید با مشارکت مردم نداریم بر تعامل بیشتر اتاق تعاون و ارائه راهکار و بسته پیشنهادی برای دستیابی به نتایج مطلوب و راهگشایی مشکلات مردم تاکید کرد.
نصیری گفت: جلسات متعددی با اتاقهای تعاون و بخش خصوصی در استانهای دیگر داشتیم و از تعاونیها مختلف بازدید کردیم تا بتوانیم به نسخه واحد اجرایی برای تحقق شعار سال برسیم.
نماینده مردم شهرستانهای فردوس، طبس، سرایان، بشرویه و عشقآباد با تاکید بر این که راه نجات استان حمایت از صنعت است افزود: زمانی که یادی از صنعت میشود صنعت کشاورزی، معادن و ... مد نظر است که باید برای رونق در این حوزه برنامهریزی اصولی و کاربردی با بهرهگیری از صاحبنظران مد نظر قرار گیرد.
به گفته وی ماده اصل ۴۴ را قرار است به روز کنیم که منتظر پیشنهادات فعالان بخش خصوصی در این حوزه هستیم.
نصیری با اشاره به ظرفیتهای معدنی و مرز در خراسانجنوبی ادامه داد: باید از این فرصت در جهت توسعه استان نهایت استفاده شود.
وی به حادثه معدن زغالسنگ معدنجو هم اشاره کرد و افزود: به دنبال حادثه معدنجو قانون جامع معادن زغالسنگ را تدوین میکنیم.
وی تاکید کرد: برگزاری جلسات بدون خروجی نتیجه رضایت بخشی برای مردم ندارد ما فقط باید به دنبال رفع موانع پیش رو در حوزههای تولیدی و افزایش رضایتمندی فعالان این حوزه و مردم باشیم.
۶۹۰ تعاونی فعال
غلام رضا اشرفی مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این نشست گزارشی از فعالیتهای حوزه تعاون استان ارائه کرد و گفت: ۶۹۰ تعاونی فعال در سامانه هوشمند خراسانجنوبی ثبت شده است.
به گفته وی در حوزه تعاون بیش از ۹ هزار و ۶۵۰ فرصت شغلی ایجاد شده و از ابتدای امسال هم ۳۸ تعاونی راهاندازی شده است.
به گفته وی در حوزه صادرات با پیگیری که انجام شده بیش از ۱۶ میلیون دلار به کشورهای حاشیه خلیج فارس از تعاونیهای استان انجام شده است.
وی با تاکید بر این که ایجاد فرصتهای شغلی متناسب با نیاز تعاونیها بوده است افزود: با همکاری بانک توسعه تعاون تسهیلات اشتغالزایی داده شده و در حوزه نظارت و آموزش با همکاری اتاق تعاون استان اقدامات بسیار ارزشمندی انجام شده است.
وفاق و همدلی
حسینی رئیس اتاق تعاون استان نیز در این دیدار با تبریک ۱۰ آذر روز مجلس گفت: وفاق و همدلی بین بخش دولتی و خصوصی در حوزه تعاون استان وجود دارد که به دنبال این موضوع نتایج بسیار خوبی را هم به دست آوردیم.
وی حضور نماینده مردم شهرستانهای فردوس، طبس، بشرویه ، سرایان و عشقآباد در مجلس در جلسات مختلف نظیر کارگروه اشتغال را امید بخش دانست و افزود: حضور نماینده های مجلس در شورای گفتگوی بخش خصوصی و دولتی نیز ضروری است چرا که جلسهای مهم تر از رفع موانع ومشکلات پیش روی بخش خصوصی و تولیدی نداریم.
وی با اشاره به این که باید به سمت توسعه و رونق در بخش کشاورزی پیش رویم تاکید کرد: بخش دولتی به تنهایی در حوزه کشاورزی نمیتواند موفقیت لازم را داشته باشد و باید در این حوزه بخش خصوصی با حمایت بخش دولتی ورود کند چرا که در این حوزه برای رسیدن به نتیجه مطلوب برنامه داریم.
وی به ظرفیتهای اقتصادی مرز و معدن در استان هم اشاره کرد و افزود: در سال جهش تولید با مشارکت مردم نباید فرصتهای اقتصادی و سرمایه گذاری در انحصار افراد خاصی باشد.
در این جلسه خامه زر رئیس اتاق بازرگانی هم با ارائه گزارشی از فعالیتهای این اتاق خواستار رفع موانع صادرات شد و گفت: معضلی بزرگتر از تعهدات ارزی نداریم که باید در این رابطه اقدامات مورد نیاز هر چه سریعتر انجام شود.
زارعی مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی بیرجند نیز به ظرفیتهای متعدد این منطقه اشاره کرد و گفت: یکی از مهمترین چالشهای سرمایهگذاری ضعف زیرساختهاست.
بازنگری قوانین،جلوگیری از قوانین دست و پاگیر برای جذب سرمایهگذار، بکارگیری مدیران مقتدر و آشنا به منطقه، اجرایی شدن قوانین در حوزه تعاون، توجه به جمعیت مرزنشین، بهرهگیری از نخبگان و مشاوران ...از دیگر درخواستهای مطرح شده از سوی حاضران در این جلسه بود.
انتهای خبر/