حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن خاورستان | khavarestan هستید؟
حمایت از طرح‌های پژوهشی اولویت‌دار استان
استاندار خراسان جنوبی تأکید کرد:

حمایت از طرح‌های پژوهشی اولویت‌دار استان

استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه از طرح‌های پژوهشی اولویت‌دار استان حمایت می‌شود، گفت: بهترین راه ایجاد اشتغال برای فارغ‌التحصیلان دانشگاهی توجه به شرکت‌های دانش‌بنیان است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان»، سید محمدرضا هاشمی صبح امروز در مراسم تقدیر از پژوهشگران برتر استان در محل تالار ولایت دانشگاه بیرجند، گفت: این استان به مهد فرهنگ، دین، فرهنگ و پژوهش معروف است و از نظر نیروی انسانی اکنون شخصیت‌های بسیار موفقی را در پست‌های کلیدی کشور از جمله وزارت آموزش و پرورش و وزارت اطلاعات دارد.

وی با بیان اینکه دو نفر از فرهیختگان خراسان جنوبی جزو دانشمندان فرهیخته دنیا معرفی شدند، خاطرنشان کرد: این استان در حوزه پژوهش حرف‌های زیادی برای گفتن دارد و به طور یقین برای توسعه خراسان جنوبی نیازمند پژوهشگران و اندیشمندان و اساتید و دانشجویان هستیم.

استاندار خراسان جنوبی از این استان به عنوان بهشت گیاهان دارویی یاد کرد که بیش از ۹۸ درصد زرشک بی‌دانه دنیا را تولید می‌کند و گفت: همچنین در حوزه تولید کمی و کیفی زعفران در سطح کشور زبانزد است.

هاشمی عنوان کرد: در بخش معدن نیز بیش از ۵۶ نوع ماده معدنی کشور با بیش از ۷۰۰ معدن در استان خراسان جنوبی است.

به گفته وی؛ خراسان جنوبی در حوزه گردشگری در مسیر تردد چندین میلیون‌ نفر از زائران مشهد الرضا (ع) می‌باشد و همه اینها پتانسیل‌های بسیار خراسان جنوبی است.

استاندار خراسان جنوبی با ضرورت توجه به حوزه شرکت‌های دانش‌بنیان در استان، تصریح کرد: بهترین راه ایجاد اشتغال برای فارغ‌التحصیلان دانشگاهی توجه به شرکت‌های دانش‌بنیان است.

هاشمی با اشاره به اینکه باید در هوش مصنوعی و تکنولوژی گام‌های اساسی برداریم، تأکید کرد: درخواست ما از اساتید و پژوهشگران این است که مسائل استان را در موضوعات پژوهشی در اولویت قرار دهند و ما هم حمایت لازم را از طرح‌های پژوهشی کاربردی پیرامون مسائل استان را خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه شرکت‌های دانش‌بنیان جزو اولویت‌های کار ما است و از آنان حمایت می‌شود، افزود: اگر به دنبال توسعه همه جانبه استان هستیم بدون کمک دانشگاه موفق نخواهیم بود.

استاندار متذکر شد: امروز مشکل اصلی ما این است که ارتباط دانشگاه و صنعت به دلایل مختلف کمرنگ است.

هاشمی بر لزوم ارتباط حوزه گردشگری، صنعت و کشاورزی با دانشگااه تأکید کرد و افزود: اگر امروز شرکت کویر تایر و صنعت کاشی استان مجموعه‌های موفقی هستند چون ارتباط بسیار خوبی با دانشگاه برقرار کرده‌اند.

به گفته وی؛ بالاترین مدال افتخار هر مدیری نوکری برای مردم است و با کار تیمی می‌توانیم خراسان جنوبی را به توسعه و مدینه فاضله برسانیم.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اینکه باید با برقراری پروازهای منظم زمینه جذب سرمایه‌گذاران در استان فراهم کنیم، گفت: در حوه معادن باید پهنه‌های معدنی بلوکه شده استان را تعیین تکلیف کنیم و پیگیری‌های لازم را برای بازگشایی بازارچه‌های استان در راستای رونق اقتصادی انجام شود.

رئیس دانشگاه بیرجند هم گفت: تولید علم و توسعه و دستیابی به فناوری برتر به منظور ارتقای جایگاه علمی کشور در جهان و خلق ثروت برای بهبود زندگی و رفاه عمومی مرهون تلاش و پژوهش نخبگان، محققان و دانشمندان است.

احمد لامعی‌گیو افزود: امروز دانشگاه بیرجند میراث‌دار مدرسه شوکتیه است و بالغ بر ۱۲ هزار و ۲۳۹ دانشجو در این دانشگاه تحصیل می‌کنند که ۶۸۲ دانشجوی بین الملل هستند.

به گفته وی؛ همچنین دانشگاه بیرجند در ردیف دانشگاه‌های توسعه یافته کشور قرار دارد و دارای ۱۰ دانشکده در ۵۰ گروه آموزشی است.

 

انتهای خبر/۱۰

لینک کوتاه خبر