حالت تاریک
  • یکشنبه, 1404/02/28 شمسی | 2025/05/18 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن خاورستان | khavarestan هستید؟
درمانگاه آستان قدس در قاینات خاک می‌خورد
پس از ۱۴ ماه بلاتکلیفی؛

درمانگاه آستان قدس در قاینات خاک می‌خورد

با گذشت ۱۴ ماه از تکمیل و تحویل دارالشفای آستان قدس رضوی همچنان بدون بهره‌برداری مانده است وعلی‌رغم هزینه‌کرد ۹۰ میلیارد تومانی و رعایت کامل استانداردهای بهداشتی، دانشگاه علوم پزشکی بیرجند،هنوز کاربری مرکز را تعیین نکرده است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان» به نقل از پایگاه خبری نسیم قاین، سال1396 پس از دیدار شورای خیرین سلامت با تولیت وقت آستان قدس رضوی وموافقت با ساخت درمانگاه در شهرستان قاینات،استارت این مرکز درمانی زده شد و 3500 متر مربع زمین در سال 1397 تحویل و در سال 1398 کلنگ زنی انجام شد بود وامید مردم منطقه پایین شهر قاینات برای درمان زنده شد.

مردم هر روز شاهد بالارفتن دیواره های این ساختمان در بلوار بامشاد قاین بودند و دعا گوی شخصی که امروز دربین مردم نیست و قطعا اگر بود الان این مرکز درمانی سر و سامان گرفته بود .

این دار الشفا از محل حق تولیت آستان قدس رضوی ودر زمانی که شهید رئیسی تولیت آستان قدس رضوی را برعهده داشت قرار بود اجرا شود وبا رفتن ایشان به قوه قضائیه این طرح یادگار بزرگ مرد خراسانی به زمین نماند و هزینه ساخت آن که بالغ بر 90 میلیارد تومان است از محل حق تولیت پرداخت و حدود 14 ماه پیش ودرآذر1403 تکمیل و تحویل دانشکده علوم پزشکی بیرجند شد.

ساختمانی که از همه لحاظ استاندارهای بهداشتی با نظر کارشناسان رعایت شده است و آستان قدس رضوی 90 میلیارد تومان برای ساخت آن هزینه کرده است .

 

اما اصل قضیه اینجاست که علی رغم پیگیری های متعدد ،حضور مسئولین کشوری واستانی و شهرستانی و بازدید های یادگاری از این پروژه هنوز راه به جایی نبرده است.

حجت الاسلام سید محمد رضا اصفهانی یکی از مطلعان و پیگیری کنندگان این طرح در شهرستان قاینات گفت: این پروژه وقف آستان قدس رضوی است و موقوفه شهید رئیسی در شهرستان قاینات است و آستان قدس بحث اداره درمانی این مرکز را انجام نمی دهد ودر شهرستانها اداره مراکز درمانی خود را به وزارت بهداشت واگذار نموده است .

اما در استان ما ودر قاینات انگار این مرکز تافته جدابافته ای است که هیچ اراده ای برای پیگیری وتجهیز آن از سوی مسئولین وجود ندارد و می گویند تجهیز آن توجیهی برای ما ندارد.

وی ادامه می دهد: اگر شهید رئیسی زنده بود قطعا این پروژه هم نمی خوابید و نتیجه مطلوب به نفع مردم داشت اما اکنون فقط ساختمان میلیاردی خاک می خورد و مسئولین ما هیچ کاری انجام نمی دهند.

حجت الاسلام رضا اصفهانی در ادامه موضوع هیئت امنایی شدن و واگذاری به بخش خصوصی این پروژه را از سوی دانشگاه علوم پزشکی مطرح کرد و گفت: همین طرح هم فقط بر روی کاغذ مانده و 14 ماه از تحویل به دانشگاه میگذرد وهنوز دانشگاه علوم پزشکی بیرجند کاربری این مرکز درمانی را مشخص ننموده و ثبت سامانه وزارت بهداشت ودرمان نشده است و برای مردم فقط نگاه کردن به درهای بسته و ساختمان آن مانده است.

وی ادامه داد: با توجه به این که پروژه در بافت قدیمی شهر می باشد از دانشگاه علوم پزشکی درخواست داشتیم که اداره این محل با تعرفه دولتی انجام شود و دیگر پیشنهاد ماهم اداره توسط خیریه با تعرفه خیریه و درنهایت به بخش خصوصی با تعرفه آزاد واگذار شود تا سبب ماندگاری پزشکان در قاین شود که متاسفانه هیچ پیشنهادی از سوی دانشگاه مورد توجه قرار نمی گیرد.

لازم به ذکر است در 28 دیماه 1403 دکتر موهبتی معاون وزیر بهداشت به همراه نماینده مردم قاینات و زیرکوه از این پروژه بازدید داشته اند و نتیجه این بازدید هنوز برای مردم قابل لمس نبوده است.

منتظر پاسخ

این موضوع به دانشگاه علوم پزشکی بیرجند منتقل شده و منتظر پاسخ مسئولان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند هستیم.

 

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!