حالت تاریک
  • دوشنبه, 1403/11/01 شمسی | 2025/01/20 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن خاورستان | khavarestan هستید؟

ذخیره‌سازی آب در آبخیزها و آبخوان‌ها

ذخیره‌سازی آب در آبخیزها و آبخوان‌ها

مدیر کل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی از ذخیره سازی ۳۵۰ هزار متر مکعب آب در آبخیز‌ها و آبخوان‌ها استان خبر داد.

به گزارش خبرنگارپایگاه خبری تحلیلی «خاورستان»، محمد علی آخوندی امروز به رسانه‌ها اعلام کرد: بر اساس بند «پ» ماده ۱۴ قانون مدیریت بحران کشور، برای وزارتخانه‌های نیرو، جهاد کشاورزی و وزارت کشور وظایفی در زمینه مدیریت بحران پیش بینی شده است.

وی با بیان اینکه در دستورالعمل‌های مقابله با سیلاب به نقش و جایگاه مردم در این خصوص اشاره و برای هر یک از دستگاه‌های تخصصی وظایفی مشخص شده است، افزود: همچنین دستگاه‌های نظارتی و حوزه مدیریت بحران و دستگاه‌های پژوهشی و علمی در این زمینه نقش مهمی دارند.

وی تاکید کرد: در مدیریت سیلاب، مردم مهم ترین نقش را بر عهده دارند و بررسی سیلاب‌های سال های گذشته نشانگر این موضوع است که فوت افراد بر اثر سیلاب، به دلیل بی توجهی آنها به هشدارهای داده شده بوده است.

مدیر کل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی گفت:در زمان سیلاب نباید افراد به آب نماها نزدیک شوند زیرا خطر سقوط در آنها وجود دارد.

آخوندی خاطر نشان کرد: علت فوت کودکی در یکی از سیل های که در آرین شهر اتفاق افتاده بود،حضور او در محل سیلاب برای تماشای آن بوده است.

وی با بیان این که با اطلاع رسانی‌های انجام شده، درسال های اخیر کمتر شاهد این وقایع هستیم ، تصریح کرد: مردم نباید در حریم رودخانه‌ها ساخت و ساز کنند و همه ساخت و سازها ، باید با رعایت اصول ایمنی باشد.

وی گفت: در سیلاب اخیر به دلیل این که بخشی از یک خانه در حاشیه سیلاب قرار داشت، تخریب شد و دام های موجود در آن هم از بین رفتند.

آخوندی با بیان این که همه این هشدارها برای حفظ جان مردم است، تصریح کرد:آبخیز داری، توجه به هشدارها، عدم عبور از آب نماها در زمان وقوع سیلاب از مهم ترین عوامل کاهش خطرات ناشی از سیلاب است.

وی با اشاره به اهمیت آموزش های همگانی، ادامه داد: آموزش های لازم در این زمینه به دهیاران داده شده است تا از این طریق آنها به روستائیان در زمینه رعایت اصول حفاظت از منابع آب این آموزش ها را ارائه کنند.

مدیر کل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی گفت: انجام کارهای پژوهشی نیز با هدف کاهش خطرات ناشی از سیلاب در دستور کار قرار گرفته است.

آخوندی خاطرنشان کرد: در سیل های اخیر ۳۵۰ هزار مترمکعب آب در آبخیزها و آبخوان های استان ذخیره شده است که این موضوع سبب تقویت سفره های آب زیر زمینی می شود.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.