حالت تاریک
  • یکشنبه, 1403/12/05 شمسی | 2025/02/23 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن خاورستان | khavarestan هستید؟
رشد بیش از ۷۳ درصدی پروژه‌های سرمایه‌گذاری خارجی در استان
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان‌جنوبی خبر داد:

رشد بیش از ۷۳ درصدی پروژه‌های سرمایه‌گذاری خارجی در استان

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی از افزایش ۷۳.۵ درصدی پروژه‌های سرمایه‌گذاری خارجی در استان طی سه سال اخیر خبر داد.

به گزارش خبرنگار پايگاه خبري تحلیلی «خاورستان»، مجتبی ذاکریان عصر امروز در شورای اداری استان با اشاره به اهمیت سرمایه‌گذایر خارجی در رشد اقتصادی، گفت: در سه سال اخیر پروژه‌های مصوب سرمایه‌گذاری خارجی در استان به یک میلیارد و ۷۸۲ میلیون دلار رسیده و رشد ۷۳.۵ درصدی داشته است.

وی افزود:در این مدت میزان سرمایه‌گذاری خارجی جذب شده نیز ۱۲.۶ درصد افزایش یافته و به حدود ۱۰۰ میلیون دلار رسیده است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی یادآور شد: در طول سه سال اخیر میزان پروژه‌های خارجی استان که مجوز آن اخذ شده از ۱۳ پروژه به ۳۶ پروژه رسیده است.

ذاکریان ادامه داد: همچنین میزان پروژه‌های فعال نیز از ۹ پروژه به ۱۸ پروژه رسید که یک رشد ۱۰۰ درصدی را نشان می‌دهد.

وی از ایجاد ۴۳۳ فرصت شغلی مستقیم و ۸۵۵ فرصت شغلی غیرمستقیم از طریق ۹ پروژه‌ جدید فعال سرمایه‌گذاری خارجی در استان خبر داد و گفت: با رفع چالش‌های برق و گاز، سرمایه‌گذاری خارجی در استان رشد چشمگیری خواهد داشت.

انتهای خبر/10

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.