تیغ تیز دولت سیزدهم در مقابله با قاچاق؛
رشد 300 درصدی کشف تا قرارگاه مقابله باقاچاق
کشف قاچاق کالا در خراسانجنوبی رشد 332 درصدی دارد و قرارگاه مقابله با قاچاق در این استان شکل گرفت تا مقابله با قاچاق رنگ و بوی جدیتری بگیرد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان»، دولت سیزدهم از همان ابتدا با شعار ضد فساد روی کار آمد و آیت الله رئیسی رئیسجمهور کشورمان برای اینکه به این شعار رنگ و بوی واقعیت بدهد مقابله با فساد را به طور جدی و عملی یکی از اهداف جدی خود قرار داد از این رو یکی از ویژگیهای اصلی دولت سیزدهم مقابله با فساد و رانت است.
خراسانجنوبی استانی است که بهدلیل هممرز بودن با کشور افغانستان برخی از افراد سودجو علاقهی زیادی به قاچاق سوخت دارند که این امر سبب شده بود تا این خودروهای شوتی جان بسیاری از افراد بیگناه را بگیرند اما عزم دولت سیزدهم در مبارزه با قاچاق سوخت سبب شد تا در این استان کشفیات فرآوردههای نفتی در دولت سیزدهم 332 درصد رشد داشته باشد.
محمد شریف گلچین، مدیرکل دفتر امنیتی و انتظامی استانداری خراسان جنوبی در دو روز گذشته در جلسه کمیسیون برنامهریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه قاچاق کالا و ارز، اظهارکرد: خراسان جنوبی، استان گذر کالای قاچاق است اما استان مصرفکننده کالای قاچاق نبوده و نیست.
وی یادآور شد: قاچاق کالا و ارز اثرات مخرب و خسارتهای فراوانی در حوزههای اجتماعی، فرهنگی، اشتغال، تولید، امور اقتصادی و حتی سیاسی میگذارد.
مدیرکل دفتر امنیتی و انتظامی استانداری خراسان جنوبی افزود: با اینکه استانی مرزی هستیم، تشدید مراقبتها سبب شده ما کمتر شاهد ورود کالاهای قاچاق از منفذهای که وجود دارد، باشیم.
وی با اشاره به فراوانی قاچاق کالا در خراسانجنوبی بیانکرد: فرآوردههای نفتی، لوازم خانگی، دام سبک و سنگین، پارچه و البسه بیشترین فراوانی قاچاق کالا را در استان به خود اختصاص داده اند اما آمار آنها خیلی قابل توجه نیست.
مدیرکل امنیتی استانداری خراسان جنوبی با اشاره به قاچاق کالا در حوزه بهداشت، گفت: حساسیت در این حوزه بالا است و نظارت ها هم جدی رصد میشود البته امیدواریم مردم همراهی کنند تا قاچاق کالا در حوزه سلامت را به درستی مدیریت کنیم.
گلچین از برگزاری جلسات مستمر کمیسیون قاچاق کالا و ارز در استان خبر داد و افزود: با توجه به حساسیت امر، موضوع قاچاق کالا به صورت قرارگاهی با حضور استاندار خراسان جنوبی ابلاغ شده و کارگروهها و کمیتهها و شرح وظایف و ... نیز مشخص است و تمامی مدیران باید از ظرفیتهای موجود برای مقابله با قاچاق کالا در سطح استان استفاده و تلاشی جهادگونه داشته باشند.
وی گفت: موضوع قاچاق سوخت و مقابله با آن، هزینههای سنگینی از نظر مادی و حتی جانی به استان تحمیل کرده است.
مدیرکل دفتر امور امنیتی و انتظامی استانداری خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: اقدامات شبانه روزی، بی وقفه و ارزشمندی از طرف نیروی انتظامی استان در زمینه مقابله با قاچاق سوخت تاکنون انجام شده است.
سردار حسن شجاعی نسب فرمانده انتظامی خراسانجنوبی به خبرنگار ما گفت: مقابله با کالای قاچاق به صورت مستمر در دستور کار پلیس بوده و بیش از ۲۶ طرح مقابله با قاچاق کالا، توزیع و حمل آن در خراسان جنوبی به مرحله اجرا در آمده است که در این رابطه بیش از ۲ هزار و ۶۳۰ دستگاه خودرو حامل کالای قاچاق توقیف شدهاند.
شجاعی نسب ادامه میدهد: در اجرای طرحهای مبارزه با کالای قاچاق در یک سال گذشته ۳ هزار و ۸۰۹ نفر که در رابطه با حمل کالای قاچاق فعالیت داشتهاند دستگیر و با تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدهاند.
وی میافزاید: در یکسال گذشته ۴۷ هزار و ۸۴۷ دستگاه انواع لوازم خانگی قاچاق و همچنین ۱۴۰ هزار طیور قاچاق در استان خراسان جنوبی کشف شده است.
وی معتقد است: در امر مبارزه با قاچاق سوخت در یک سال گذشته بیش از چهار میلیون و ۹۲۳ هزار لیتر انواع فرآوردههای نفتی کشف شده که با تلاش ماموران جان برکف پلیس از خروج این سرمایه ملی از کشور جلوگیری بعمل آمده است.
این مقام ارشد انتظامی در پایان ارزش ریالی کالاهای قاچاق مکشوفه را در یکسال گذشته بالغ بر ۲۵۲ میلیارد تومان عنوان کرد و میافزاید: این مبارزه و مقابله جدی با قاچاقچیان کالا ادامه داشته و این نشان از یک عزم جدی و حرکتی نو در ناامن سازی محیط برای قاچاقچیان است.
حال کارنامه درخشان دولتمردان خراسانجنوبی در مقابله با قاچاق نشان میدهد دولتمردان در خراسانجنوبی به خوبی توانسته اند پا به پای دولتمردان در مرکز کشور عزم جدی در مقابله با قاچاق داشته باشند.
انتهای خبر/ 5