حالت تاریک
فرازی از وصیت‌نامه شهید سعادتقلی ایمانی

زندگى تمامى مسئولان نظام اسلامی مانندمردم باشد

زندگى تمامى مسئولان نظام اسلامی مانندمردم باشد

در فرازی از وصیت نامه شهید«سعادتقلی ایمانی» می‌خوانیم: اميدوارم زندگى تمامى مسئولان نظام اسلامی مانند مردم باشد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان»، شهید سعادتقلی ایمانی کلور، سوم فروردین 1344، در روستای کلور از توابع شهرستان خلخال به دنیا آمد. پدرش یعقوبعلی، کشاورز بود و مادرش می خانم نام داشت. تا پایان دوره متوسطه درس خواند. به عنوان پاسدار در جبهه حضور یافت. هفدهم مهر 1364، در سقز هنگام درگیری با گروهک ضد انقلاب بر اثر اصبت گلوله به شر شهید شد. مزار وی در گلزار شهدای زادگاهش واقع است. برادرش نادر نیز به شهادت رسیده است.

شهید سعادتقلی ایمانی کلور در وصیت نامه خود نوشته‌است:

بسمه تعالی

  با سلام و درود فراوان بر منجى انسان‌ها، حضرت ولى عصر(عج) حجه بن الحسن و يگانه نايب بر حقش رهبر كبير انقلاب اسلامى جهان و اين قلب تپنده امت مستضعفين جهان و درهم كوبنده ستم و ستمگران و بت شكن زمان، حضرت آية الله العظمى امام خمينى و ملت قهرمان و هميشه در صحنه و ملت شهيد پرور ايران.

  اى مادر عزيز كه شب‌هاى تاريك و موقع سحر وقتى كه صداى گريه من در زمان طفوليت در گهواره به گوشت مى‌رسيد از خواب نازنين بلند مى‌شدى و به من شير مى‌دادى و گريه مرا خاموش مى‌كردى و حتى بعضى از شب‌ها هم به خاطر من خوابت نمى‌برد و هميشه در فكر من بودى و كارى مى‌كردى كه من در گهواره خوشحال شوم و با خوشحالى مرا به خواب مى‌بردى. خداوند انشاءالله صبرى به شما عنايت فرمايد.

  قبل از هر سخن، شهادت به يگانگى خداوند و اعتقاد كامل به 124 هزار پيغمبران الهى كه اول آنها حضرت آدم و آخر آنها حضرت محمد بن عبدالله(ص) است و ايمان و اعتقاد به على بن ابى‌طالب(ع) و يازده فرزند معصومش كه براى نجات مردم به دنيا آمدند و هر كدام ماموريت خودشان را انجام دادند و بعد از اعتقاد به خداوند بزرگ و بزرگان الهى، اعتقاد به صاحب اين مملكت يعنى حجة بن الحسن العسكرى(عج) كه آخرين فرزند على(ع) كه همه شيعيان جهان منتظر قيام آن حضرت مى‌باشند و بعد از آن اعتقاد به ولايت فقيه كه همان ولايت امام زمان(ع) است كه در اين عصر به رهبرى آگاه و بزرگ انقلاب اسلامى جهان حضرت آيت الله العظمى امام خمينى داده شده است و در چنين موقعيتى حساس كه بهترين نعمت‌ها پس از سال‌هاى سال اختناق و ستمگرى به دست ما رسيده است و هوشيار باشيد آن را حفظ كنيد و با صبر هر چه تمام‌تر پيروى از اصول اين انقلاب بزرگ را ادامه دهيد كه خداوند در قرآن مى‌فرماید:

  قسم به عصر و زمان كه مردم در خسران و زيانند مگر آنان كه مومن هستند و عمل نيك انجام مى‌دهند و خداوند هم پشتيبان افراد مومن و صبور است.

  از آن جهت كه اين روزها امكان درگيرى شديدى وجود دارد و ممكن است به آن دنيا بروم خواستم صحبتى با پدر و مادرم، برادران و خواهرانم، دوستان و ديگران داشته باشم.

ابتدا راجع به مرگ و زندگانى قسمتى از خطبه 23 نهج البلاغه را مى‌آورم باشد كه يادآورى باشد براى خودم و شماها.

امام على(ع) اين نمونه واقعى خليفة‌الله... اين انسان كامل به قول معلم شهيد و استاد شهيد مرتضى مطهرى مى‌فرمايد:

   شما را سفارش مى‌كنم به ياد مرگ و كم غافل شدن از آن و چگونه غافليد شما از چيزهايى كه از شما غافل نيست و چگونه طمع و آز داريد از كسى كه شما را مهلت نمى‌دهد؟ پس كافى است پند دهند مردگانى كه آنها را بر دوشها ديديد كه بسوى قبرهاشان در حالي كه سوار نبودند و در قبرها بنهادندشان در حاليكه فرود نيامده بودند. پس گويا ايشان بنا كنندگان دنيا نبودند و هميشه آخرت جايگاه آنان بوده. بيرون رفتند از دنيايى كه در آن سكونت داشتند و جا گرفتند در گورى كه از آن مى‌رميدند. آلوده بودند به دنياىی كه از آن دست كشيدند و تباه ساختند آخرتى را كه به سوى آن منتقل گشتند. نه از كار زشت مى‌توانند برگردند و نه كار نيك را مى‌توانند زياد نمايند. به دنيا انس گرفتند و دنيا ايشان را فريب داد و به آن اعتماد نمودند و آنها را به خاك انداخت. پس خدا شما را بيامرزد؛ سبقت گرفته و پيش‌دستى كنيد و به سوى منازل آخرت خود كه به آبادى آن مأمور بوده و به آن ترغيب گرديده و به سوى آن خوانده شده‌ايد.

  و به وسيله شكيبايى بر طاعت خدا و دورى از معصيت و نافرمانيش نعمت‌هاى او را بر خودتان تمام گردانيد زيرا فردا به امروز نزديك است. چه بسيار به شتاب مى‌گذرد ساعت‌ها و روزها و سپرى مى‌شود روزها در ماه و چه شتابنده است ماه‌ها در گذراندن سال و چه با تندى مى گذرد.

  اينجانب لياقت نوشتن اين جملات را در خود نمى‌بيند زيرا اصولا وقتى آدم نشده باشم چگونه مى‌توانم از آدميت بگويم، ولى چند پيشنهاد به دوستان و آشنايان دارم كه به ترتيب مى‌نويسم.

  بنده اغلب شماها را مى‌شناسم و دريافتم شماها را و بعضى از شما از طبقات بالا و سرمايه دار شايد بوده باشيد، نمى‌توانيد بفهميد كه نيازهاى هر زمان چيست؟ در محدوده ذهنى خودتان بازى خورده‌ايد. نمى‌گويم همه‌تان ولى خيلى‌تان را مى‌شناسم كه روى عدم درك عميق اسلام، اسلامى كه طالقانى‌ها، شريعتى‌ها، مفتح‌ها، چمران‌ها، بهشتى‌ها، رجايى‌ها، باهنرها، بروجردي‌ها، دستغيب‌ها، مدني‌ها، صدوقي‌ها، هاشمى‌نژادها و مصطفى خمينى‌ها زنده‌اش كردند و خمينى‌ها اكنون نگهداريش مى‌كنند.

  به گوشه‌اى رفته‌ايد و عليرغم دلتان كه براى محرومان در دوران دانشگاهى مى‌تپید بعد از دانشگاه به دنبال عياشى‌ها و خوشگذرانى سرمايه ‌دارى ‌گونه مى‌رويد. برخيزيد ياران! اسلام وسيع‌تر از برداشت‌هاى سطحى ماست، در راه خدا قدم بگذاريد. در راه محرومان در راه كسانى از آنها بودجه تحصيلتان تهيه شده و مى‌شود. ما از سرمايه‌داران و امپرياليست‌ها و فئودال‌ها انتظار خوبى نداريم چرا كه آنان كوردل شده‌اند ولى از شماها كه انتظارهاى بهترى داشتم.

  پيامم براى شوراى انقلاب فرهنگى و ديگر ارگان‌ها و برنامه ريزهاى انقلاب اين است كه برخوردهاى رفرمى نكنيد. عميقا برخورد كنيد با مسائل برادران. ديدتان نسبت به مسائل فرهنگى و اجتماعى جامعه را وسعت بدهيد تا لااقل 90% از محرومان روستايى و كارگران بتوانند به دانشگاه بروند و تخصص بگيرند. برنامه‌هاتان را طورى تنظيم كنيد كه دانشگاه حتما از طبقات مستضعف و محروم پر باشد. شما را به خدا من فقط دلهره از اين دارم كه مبادا به نام اسلام باز سرمايه داران، بچه‌هايشان را و اهداف پليدشان را به شما تلقين كنند.

  پيامم به دولت مردان انقلاب اسلامى ايران و محل

  تخصص براى متخصص شدن فايده ندارد. پوچ است و ارزش ندارد. اصلا مثل يك كثافت است. علم براى علم، زندگى براى زنده بودن گناه است. علم براى انسانيت براى خدا براى مستضعفين داشته باشيد. خودتان را از خدا بدانيد. براى مردم بدانيد كه انشاءالله چنين هستيد. چون به حقيقت مى‌خواستم دنباله روى حضرت على(ع) باشم پس خاطرنشان مى‌كنم كه نامه على(ع) به مالك اشتر را بخوانيد و عمل كنيد.

  اميدوارم زندگى تمامى مسئولان نظام اسلامی مانند مردم باشد و آنكه حتى مسئول امانتدارى يك يا دو نفر از خلق خداست بهتر از فقيرترين مردم جامعه اسلامى ايران و حتى جوامع انسانى امروز و آمريكاى لاتين تا آسياى شرقى نباشد. حواستان جمع باشد سعى كنيد به تمامى مستضعفين جهان كمك كنيد.

والسلام.

 

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از