حالت تاریک
  • جمعه, 1403/11/19 شمسی | 2025/02/07 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن خاورستان | khavarestan هستید؟
مذاکره با آمریکا هوشمندانه و شرافتمندانه نیست
امام جمعه موقت بیرجند:

مذاکره با آمریکا هوشمندانه و شرافتمندانه نیست

امام جمعه موقت بیرجند گفت: مذاکره با امریکا هوشمندانه، عاقلانه و شرافتمندانه نیست و هیچ تاثیری در حل مشکلات کشور ندارد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی«خاورستان»، حجت‌الاسلام غلامحسین نوفرستی ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه بیرجند با تبریک اعیاد شعبانیه و ایام‌الله دهه مبارک فجر گفت: خداوند دین خود را با نور پیوسته در حال درخشش معرفی می‌کند و در مقابل دشمنان برای خاموشی و نابودی آن نور اسلام تلاش می‌کنند.

 وی با اشاره به اینکه خداوند نمی‌گذارد که دشمنان موفق شوند و بنا دارد نور خود را یعنی اسلام را بر سراسر عالم بتاباند، افزود: تلاش دشمنان با همه توطئه‌ها و نقشه‌ها در مقابل خدا برای نابودی ‌دین اسلام نتیجه‌بخش نیست. 

امام جمعه موقت بیرجند با بیان اینکه امروز برخی می‌خواهند تلاش دشمن را بزرگ جلوه دهند و حل مشکلات کشور را با مذاکره پیوند بزنند متذکر شد: این همه دشمنی و توطئه‌های آنان برای این است که جریان حق و اسلام تلالو و تاثیرگذاری دارد.

نوفرستی با بیان اینکه دغدغه مقام معظم رهبری این است که مذاکره با امریکا هوشمندانه، عاقلانه و شرافتمندانه نیست و هیچ تاثیری در حل مشکلات کشور ندارد، عنوان کرد: ترامپ در اولین موضع‌گیری اعلام می‌کند که برای نابودی جمهوری اسلامی ایران برنامه دارد.

وی انتقاد کرد: هنوز برخی از مسئولان به بلوغ فکری نرسیدند و می‌خواهند با دشمنان که با صراحت نسبت به جمهوری اسلامی ایران موضع دارند مذاکره کنند،

امام جمعه موقت بیرجند در ادامه تأکید کرد: اما هرگز ملت این اجازه را به کسانی که بلوغ فکری نرسیده‌اند، نخواهد داد.

وی با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی ایران، اسلام را زنده کرده است، تصریح کرد: آمریکا می‌خواست کدخدای جهان باشد اما ناگهان خورشید انقلاب اسلامی درخشید و تمام توطئه‌ها و نقشه‌های آنان را خنثی کرد.

نوفرستی ادامه داد: درک صحیح از قرآن و روایات و پیوند عمیق با ائمه اطهار(ع) و ولایت ثمره دارد و رشد و تعالی اسلام را در طول تاریخ ناظر هستیم.

وی با گرامیداشت ۱۹ بهمن سالروز نیروی هوایی ارتش، بیان کرد: نیروی هوایی در سال ۱۳۵۷ با حضور معنادار خود بسیاری از توطئه‌های طاغوت را خنثی کرد.

نوفرستی خاطرنشان کرد: کل دنیا نتوانستند یک جمعیت معدود در سرزمین غزه را از سرزمین‌شان بیرون کنند هرچند ۵۰ هزار نفر از مردم غزه به شهادت رسیدند.

 انتهای خبر/۱۰

 

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.