حالت تاریک
  • چهارشنبه, 1403/12/08 شمسی | 2025/02/26 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن خاورستان | khavarestan هستید؟
ورزش در آبادی با چاشنی مدیریت مصرف منابع آبی

ورزش در آبادی با چاشنی مدیریت مصرف منابع آبی

همزمان با برگزاری همایش پیاده‌روی در روستای چهکند بیرجند در قالب طرح ورزش در آبادی، بر لزوم مدیریت بهینه و صرفه‌جویی در مصرف آب به ویژه در بخش کشاورزی استان تاکید شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان»، به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای خراسان جنوبی، در رویداد ورزشی پیاده‌روی که با شرکت حداکثری روستاییان برگزار شد، مدیرکل دفتر توسعه ورزش روستایی وزارت ورزش و جوانان، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار، فرماندار شهرستان بیرجند و جمع کثیری از مسئولان و ورزشکاران استان نیز حضور داشتند. 

 

در این همایش مدیر منابع آب بیرجند، ضمن ارایه گزارشی از آخرین وضعیت منابع آبی استان، نسبت به مدیریت مصرف آب به خصوص در بخش کشاورزی تاکید کرد.

 

ناصر نیک‌نیا گفت: استان خراسان جنوبی بعد از ۲ دهه خشکسالی متوالی و برداشت بی رویه از منابع آب زیر زمینی، همچنان با کم آبی مواجه بوده و مدیریت منابع موجود از راهکارهای اساسی مقابله با بحران آب است.

 

وی افزود: مدیریت مصرف منابع آب موجود مهمترین راهکار برای حفظ و نگهداری منابع آبی استان در این بحران خشکسالی و کم آبی است.

 

نیک‌نیا با تاکید بر اهمیت مدیریت مصرف آب، عنوان کرد: این موضوع باید در هر شرایطی مدنظر قرار گیرد تا منابع آبی برای نسل‌های آینده حفظ شود لذا همه باید در راستای حفظ منابع آبی تلاش کنند.

 

در پایان این همایش دو دستگاه دوچرخه به قید قرعه از طرف شرکت آب منطقه‌ای خراسان جنوبی به شرکت کنندگان اهدا شد.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.