حالت تاریک
  • سه‌شنبه, 1404/05/28 شمسی | 2025/08/19 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن خاورستان | khavarestan هستید؟
ولایت، مردم و سپاه؛ رمز پیروزی ایران
فرمانده سپاه انصارالرضا (ع) خراسان‌جنوبی عنوان کرد:

ولایت، مردم و سپاه؛ رمز پیروزی ایران

فرمانده سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی تأکید کرد: ایمان، انسجام ملی و حضور فعال مردم همراه با آمادگی نیروهای مسلح، عامل اصلی حفظ اقتدار و شکست دشمنان جمهوری اسلامی است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان»،  سردار محمدرضا مهدوی ظهر امروز در همایش مشترک روحانیون شاغل در سپاه با تسلیت ایام پایانی ماه صفر گفت: در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه شاهد اتحاد بیش از پیش اقشار مختلف مردم کشور بودیم.

وی با بیان اینکه خداوند از انسان «انجام تکلیف» را خواسته است، افزود: خداوند فرموده است کار خود را درست انجام دهید، اما نتیجه و خنثی‌کردن مکر دشمنان با من است. این که امروز در نبرد با دشمنان چقدر به این وعده یقین داریم، به ایمان هر فرد بستگی دارد.

فرمانده سپاه انصارالرضا(ع) با اشاره به اینکه «وجود رهبر معظم انقلاب و ولایت فقیه بالاترین مؤلفه نظام مقدس جمهوری اسلامی است»، گفت: اگر در برابر دشمنان با انسجام ملی و اقتدار بایستیم، قطعاً پیروز خواهیم شد.

سردار مهدوی با اشاره به محبوبیت رهبر معظم انقلاب در میان ملت‌های آزادی‌خواه منطقه تصریح کرد: هدایت‌های مدبرانه فرمانده معظم کل قوا، امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی)، امروز بزرگ‌ترین پشتوانه نظام اسلامی است.

وی افزود: یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های انقلاب اسلامی، مردمی‌بودن آن است. مردم از ابتدای تشکیل انقلاب در همه عرصه‌ها حضور داشتند و همین حضور و بصیرت بود که دفاع مقدس را به پیروزی رساند و امروز نیز ادامه دارد. امام راحل(ره) نیز با تکیه بر مردم و توکل بر خدا توانست انقلاب اسلامی و دفاع مقدس را به سرانجام برساند؛ این تجربه بزرگ برای امروز ما درس‌آموز است.

فرمانده سپاه انصارالرضا(ع) بر حفظ مردمی بودن نظام اسلامی تأکید کرد و گفت: سومین مؤلفه قدرت جمهوری اسلامی وجود نیروهای مسلح است که به لطف خدا امروز در بالاترین سطح آمادگی قرار دارند. در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه دشمن پیشرفته‌ترین جنگنده‌ها و تجهیزات خود را به میدان آورد، اما در برابر قدرت دفاعی و ایمان نیروهای مسلح جمهوری اسلامی شکست خورد و مجبور به عقب‌نشینی شد.

وی رژیم صهیونیستی را نمونه‌ای روشن از شکست در برابر مقاومت دانست و گفت: با وجود جنایات فراوان در غزه، این رژیم به پیروزی دست نیافته است. امروز همگان می‌بینند که حتی با پشتیبانی کشورهای غربی، صهیونیست‌ها در جنگ با ملت‌های منطقه ناکام مانده‌اند.

سردار مهدوی با تأکید بر ضرورت «جهاد تبیین» خاطرنشان کرد: همه چیز در قدرت مادی و نظامی خلاصه نمی‌شود؛ آنچه پیروزی‌آفرین است، ایمان، اعتقاد و توکل به خداست. در دفاع مقدس نیز همین باور بود که دشمن را شکست داد و کشور را حفظ کرد.

وی افزود: امروز دشمن با عملیات روانی تلاش دارد باور مردم را هدف قرار دهد، بنابراین باید دستاوردهای نظام اسلامی برای اقشار مختلف جامعه به‌خوبی تبیین شود.

فرمانده سپاه انصارالرضا(ع) سه مؤلفه قدرت نظام اسلامی را «ولایت فقیه، مردم و نیروهای مسلح» دانست و گفت: با این سه مؤلفه می‌توان در عرصه‌های مختلف به پیروزی رسید. اگر این مولفه‌ها در جهاد تبیین برای مردم به‌درستی معرفی شوند، در جنگ شناختی نیز پیروزی با ما خواهد بود.

وی در پایان با اشاره به شهادت فرماندهان ارشد سپاه در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، خاطرنشان کرد: امروز سپاه تکیه‌گاه مردم و یکی از ستون‌های اصلی قدرت نظام اسلامی است. دشمنان به دنبال تضعیف این نهاد هستند اما ما باید این مولفه قدرت را حفظ و تقویت کنیم و بیش از پیش یاری‌گر مردم و ولایت فقیه باشیم.

انتهای خبر/

 

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!