حالت تاریک
  • سه‌شنبه, 1404/07/29 شمسی | 2025/10/21 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی خاورستان هستید؟
به همت جهادگران انجام شد؛

کاشت ۲۰۰هزار نهال به همت جهادگران در خراسان‌جنوبی

کاشت ۲۰۰هزار نهال به همت جهادگران در خراسان‌جنوبی

مسئول بسیج سازندگی خراسان جنوبی گفت: به مناسبت هفته منابع طبیعی، ۲۰۰ هزار نهال در خراسان جنوبی به همت جهادگران کاشته شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی«خاورستان»، مهدی هنری امروز در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: طی تفاهم بین بسیج سازندگی و سازمان آبخیزداری کشور در راستای کاشت یک میلیارد درخت، از دو ماه قبل در راستای این تفاهم‌نامه کار را آغاز کردیم.

وی بیان کرد: در بحث کاشت درخت با هماهنگی همه اقشار بسیج و گروه‌های جهادی کار کاشت درخت در استان انجام شده است.

مسئول بسیج سازندگی خراسان جنوبی در ادامه گفت: در برنامه‌ای که در قالب این تفاهم قرار گرفته کاشت ۵۰۰ هزار نهال انجام خواهد شد.

هنری افزود: در شهرستان بیرجند با حضور بیش از ۲۵۰ جهادگر کاشت ۲هزار نهال را به نمایندگی از نام ۲ هزار شهید خراسان جنوبی داشتیم و این امر به نمایندگی از ۲۰۰ هزار نهال در استان انجام شده است.

وی به همکاری مشترک بین بخش‌های مختلف اشاره کرد و گفت: گروه‌های جهادی و تمام اقشار بسیج از ابتدای طرح در کنار مجموعه منابع طبیعی و آبخیزداری بودند و در زمینه شناسایی، چاله‌کنی، کاشت و نگهداری همکاری داشتند.

مسئول بسیج سازندگی خراسان جنوبی در پایان گفت: این تفاهم‌نامه در سال‌های آینده نیز تکرار خواهد شد تا به طرح مقام معظم رهبری در راستای کاشت یک میلیارد درخت برسیم.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!