استاندار خراسان جنوبی:
حل مشکل پروازهای خراسانجنوبی یک اولویت است
استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه یکی از محرکهای توسعه در استان توسعه سرمایهگذاری است، گفت: البته برای جذب سرمایهگذاران باید در گام نخست پروازهای استان به صورت منظم برقرار باشد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان»، سید محمدرضا هاشمی عصر امروز در نشست شورای اداری خراسان جنوبی گفت: خراسان جنوبی در کنار وحدت مثالزدنی از امنیت پایدار برخوردار است که از مردم و ارکان تامین امنیت استان تشکر و قدردانی میکنم.
وی ضمن گرامیداشت ۱۳ آذرماه روز پژوهش و ۱۶ آذرماه روز دانشجو، افزود: خراسان جنوبی دارای ظرفیت فرهنگی، اقتصادی، انسانی و عمرانی است که باید از این ظرفیتها در راستای توسعه همهجانبه استان استفاده کنیم.
استاندار خراسان جنوبی ضمن تشکر از نماینده ولی فقیه در استان از ایشان به عنوان عمود خیمه ولایت در خراسان جنوبی و محور وحدت یاد کرد و ادامه داد: توصیههای ایشان را سرلوحه کار خودمان قرار خواهیم داد.
هاشمی با اشاره به بازدید از مرزهای استان در روز گذشته، گفت: خراسان جنوبی با وجود ۳۳۱ کیلومتر مرز مشترک با کشور افغانستان از امنیت پایدار برخوردار است که اعضای شورای تامین استان در این موضوع اتفاق نظر و نقش موثری دارند.
وی عنوان کرد: امروز در بهترین و بالاترین دوران زندگی و خدمتی خودمان قرار داریم، هیچ جایگاهی جز شانی خدمت و نوکری به مردم برای خودمان قائل نیستم.
هاشمی افزود: ما نمی دانیم تا چه زمانی از نظر خدمتی و حیاتی توفیق خدمت به مردم را خواهیم داشت، پس باید توفیق خدمت مردم را قدر بدانیم و همه تلاش خود را برای گرهگشایی از مشکلات آنان بکار گیریم.
وی با بیان اینکه سه تا از فرزندان خراسان جنوبی در کابینه دولت چهاردهم هستند که باید از این فرصت استفاده کنیم، گفت: تاکید رئیس جمهور در جلسه رای اعتماد بنده بر حل مشکلات و کسب رضایت مردم بود.
استاندار خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه در شورای اداری استان، یک تیمی هستیم که باید در جهت رضایتمندی و توسعه استان گام برداریم، بیان کرد: وقت ما باید وقف مردم باشد و این را از سردار دلها فرا گرفتهایم چرا که میز خدمت این شهید بزرگوار به صورت سیار بود.
هاشمی با اشاره به اینکه برای بررسی مشکلات باید در میدان باشیم پشت درهای بسته و یا با تلفن و مکاتبه کار به جایی نمیرسد، افزود: باید با همدلی و وفاق هر کدام گوشهای از کار را بگیریم تا بخشی از مشکلات مردم و منطقه رفع شود.
وی از خراسان جنوبی به عنوان بهشت گیاهان دارویی یاد کرد و گفت: ۹۸ درصد زرشک بی دانه جهان و رتبه دوم سطح زیر کشت زعفران از آن این استان است.
هاشمی با بیان اینکه یکی از محرکهای توسعه در خراسان جنوبی توسعه سرمایهگذاری است، بیان کرد: البته برای جذب سرمایهگذاران باید در گام نخست پروازهای استان به صورت منظم برقرار باشد.
وی عنوان کرد: به فرمایش مقام معظم رهبری مدیری موفق خواهد بود که دچار حاشیه نشود و تمام وقت خودش را وقف خدمت به مردم کند، در اتاق مسئولان باید به روی تمام سرمایهگذاران و مردم باز باشد.
استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اینکه مردم بهترین ناظر به عملکرد ما هستند و به عبارتی بهترین قاضی هستند، تصریح کرد: باید به معنی واقعی کلمه در زمینه رفع مشکلات مردم و مسائل اقتصادی مورد تاکید مقام معظم رهبری کار کنیم.
هاشمی با بیان اینکه اولین اقدام در استان تبدیل فرصتهای بالقوه به بالفعل با همراهی بخش خصوصی است، اظهار کرد: سیاست دولت چهاردهم توجه به رفع مشکلات اقتصادی و معیشتی است و به گونهای در خراسان جنوبی باید عمل کنیم که مردم و سرمایهگذاران کمترین مراجعه را به مرکز داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه به معنای واقعی باید به دنبال توسعه اقتصادی در خراسان جنوبی با توجه به امنیت پایدار باشیم، بیان کرد: مدیران خراسان جنوبی به دنبال جذب حداکثری اعتبارات ملی باشند چرا که با اعتبارات استانی به پیشرفتی دست نخواهیم یافت.
هاشمی تصریح کرد: اگر به دنبال توسعه زیرساختی خراسان جنوبی و به سرانجام رسیدن پروژهها هستید تمام توان خود را برای جذب حداکثری اعتبارات ملی وزارتخانهها بگذارید.
وی با تاکید بر اینکه مسئولان باید کمر همت را برای رفع مشکلات و توسعه خراسان جنوبی ببندند، بیان کرد: هر وقت هم که امکان حل مشکلات به دلایل مخلتف وجود ندارد با احترام موضوع را برای مردم اقناعسازی کنیم.
استاندار خراسان جنوبی عنوان کرد: از ظرفیت دانشگاهها، دانشجویان، اساتید و شرکتهای دانشبنیان برای توسعه استان استفاده خواهیم کرد.
هاشمی با بیان اینکه شاخص توزیع اعتبارات محرومیت و جمعیت است که باید با توجه به پهناوری استان شاخص وسعت هم در شاخصهای توزیع اعتبارات قرار گیرد، گفت: پیگیریهای لازم برای سهمبری بیشتر استان از اعتبارات براساس شاخص وسعت را انجام خواهیم داد.
وی گفت: فرمانداران سند توسعه استان و آمایش سرزمین را براساس برنامه هفتم توسعه بهروزرسانی کنند و از طرفی هم باید قانون را به نفع مردم و سرمایهگذاران تفسیر کنیم.
هاشمی با تاکید بر تکریم سرمایهگذاران و تسریع در پاسخگویی استعلامات، گفت: نباید سرمایهگذار پشت در اتاق مسئولان معطل بماند بلکه مسئولان به سراغ آنان بروند و جواب استعلامات سرمایهگذاران کمتر از ۲۴ ساعت توسط دستگاههای ۱۷گانه داده شود.
وی عنوان کرد: موضوع بازگشایی بازارچههای مرزی استان قطعا ما پیگیری خواهیم کرد، برای این منظور پیگیریها از طریق سفیر ایران در افغانستان و سفیر افغانستان در ایران انجام خواهد شد تا رونق اقتصادی خوبی در منطقه ایجاد شود.
استاندار خراسان جنوبی با تاکید بر ارتباط قوی بین مدیران و اصحاب رسانه در راستای جهاد تبیین و امیدآفرینی در جامعه، گفت: نشستهای خبری و تعامل با رسانهها برای ارائه دستاوردهای نظام و دولت افزایش یابد، همچنین روابط عمومی دستگاهها فعال شوند چرا که روابطعمومیها موتور محرک توسعه هر دستگاه هستند.
هاشمی اظهار کرد: مسئولان دستگاههای اجرایی از الان پروژههای دهه فجر خودشان را آماده کنند و پروژهها با محوریت مردم افتتاح خواهد شد تا آنان در جریان خدمات نظام اسلامی قرار گیرند.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری خراسان جنوبی هم گفت: کمیته و کارگروه آموزش، پروژهش و فناوری ذیل شورای برنامهریزی و توسعه در استان تشکیل شده و ذیل آن کمیته تخصصی علمی، آموزش و فناوری در دانشگاه بیرجند در حال فعالیت است.
ناصر ناصری جازار افزود: در سال جاری ۳۵ طرح پژوهشی توسط دستگاهها به کارگروه پژوهش استان ارسال شده که از مجموع آنها ۲۹ طرح تصویب و نهایی شد.
وی با بیان اینکه ۶۴ پژوهشگر برتر استان هم در سال جاری توسط دستگاههای اجرایی معرفی و تجلیل شدند، بیان کرد: نمایشگاه هفته پژوهش هم در دانشگاه بیرجند برپا شده است.
منبع: ایرنا
انتهای خبر/10