خراسانجنوبی غرق شور و شادی میلاد مولود کعبه
همزمان با فرار رسیدن سیزدهم رجب، خراسان جنوبی در سالروز ولادت با سعادت مولود کعبه حضرت علی(ع) نخستین امام شیعیان و روز پدر غرق شور و شادی است.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان»، به مناسبت سالروز ولادت امام علی (ع) جشنهای میلاد از شب گذشته در نقاط مختلف این استان آغاز شده و در روز ولادت آن حضرت نیز همچنان ادامه دارد.
آذینبندی خیابانها و عطرافشانی مساجد و حسینیهها، نصب پارچههای رنگین سبز و قرمز و پرچمهای گوناگون در معابر، برپایی ایستگاههای صلواتی، پخش شربت و شیرینی، نورافشانی و توزیع نذورات گوشهای از عشق و ارادت مردم این دیار به مولایشان علی (ع) است.
شمار زیادی از جوانان دختر و پسران شب میلاد همای رحمت را طلیعه زندگی مشترک شان قرار داده و به میمنت این شب فرخنده جشن ازدواج شان را برپا کردند.
آیین شب ولادت با سعادت حضرت علی (ع) دیشب در برخی از مساجد، تکایا و حسینیه ها با حضور مردم دیار علم و ایمان برگزار شد و شیفتگان اهل بیت عصمت و طهارت(ع) با شرکت در این آیینها سالروز میلاد امام اول شیعیان را جشن گرفتند.
۱۳ رجب المرجب، سالروز ولادت امیر و پیشوایی است که نامش هجای مقدس شگفتی و روشنی است. در چنین روزی کعبه به حرمت علی (ع) شکافت و او در خانه خدا زاده شد تا همگان بدانند که باطن کعبه چیست و کیست. فضیلتی که نه پیش از او و نه پس از او کسی در آن شریک نشد، علی (ع) مقصود دو عالم بود که پدید آمد، آنچنان که با زاده شدنش بانگ تهنیت از ساکنان عرش به گوش جهان رسید و شگفتی جهان از معجزه ایزدی، شور و هلهله را از زمین به آسمان رساند.
علی (ع) تجلی هستی و مظهر همه فضیلتهای عالم است، مردی که در تاریخ فقط یک بار ظهور کرد و آنچنان عدل وایمان را نثار عالمیان نمود که در باور زمینیان ماندنی و جاودانه شد.
امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب(ع) امام اول شیعیان، پسر عموی حضرت محمد(ص)، همسر حضرت زهرا(س) و پدر حسنین (ع)، اولین مردی است که به پیامبر اسلام ایمان آورد و همواره یار و یاور ایشان بود و پیامبر اکرم(ص) آن حضرت را به دستور خدا به عنوان جانشین خود تعیین نمود و از مردم برای او بیعت گرفت.
پس از رحلت پیامبر(ص) در سال ۱۱ هجری عدهای از مهاجرین و انصار در واقعهای موسوم به سقیفه از این دستور سرپیچی نموده و این واقعه باعث شد که پس از ۲۵ سال از سال ۳۵ هجری قمری و پس از عثمان به خلافت برسد که دوران امامت ایشان به درگیری با معاویه، اصحاب جمل و خوارج گذشت و سرانجام آن حضرت در سال ۴۰ هجری در ۶۳ سالگی به دست یکی از خوارج به نام ابن ملجم مرادی به شهادت رسید.
انتهای خبر/