حالت تاریک
  • شنبه, 1403/10/15 شمسی | 2025/01/04 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن خاورستان | khavarestan هستید؟
یاد سردار دل‌ها تا ابد در قلب مردم خراسان‌جنوبی
خاورستان گزارش می دهد؛

یاد سردار دل‌ها تا ابد در قلب مردم خراسان‌جنوبی

دشمنان تصور می‌کردند با رفتن حاج قاسم نامش در جهان کمرنگ می‌شود اما سال به سال نام و یاد او بیشتر وِرد زبان‌های مشتاقانش به ویژه مردم خراسان‌جنوبی است و آن‌ها تا ابد به یاد این شهید بزرگوار خواهند بود.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان»،  پنج سال از شهادت حاج قاسم سلیمانی می گذرد از چند روز پیش مردم خراسان‌جنوبی همچون دیگر نقاط کشورمان حال و هوای خاصی دارند با وجود همه تلاش‌های دشمنان در جهت کمرنگ‌کردن نام این شهید بزرگوار از نخستین روزهای زمستان تاکنون فضای مجازی و گروه‌های اجتماعی مملو از تصاویر سردار حاج قاسم سلیمانی مزین به واژه های پرمعنایی است که در واقع نمادی از عشق و علاقه مردم استان به اوست آنان می خواهند با گرامی داشت سالروز شهادتش از تلاش های ۴۰ ساله پهلوان نامی خود برای عزت و سربلندی کشورشان قدردانی کنند.

مهربانی، ولایت مداری، فروتنی، فداکاری، اخلاص، جهادگری، خادمی مردمی، شجاع و آزادگی واژه‌هایی است که شهروندان بیرجندی با این واژه‌ها از سردار حاج قاسم سلیمانی یاد می‌کنند.

یک شهروند بیرجندی ضمن تسلیت سالروز شهادت سردار سلیمانی با تاکید بر این یاد و خاطر این شهید بزرگوار تا ابد در قلب مردم زنده است گفت: برترین ویژگی سردار دل‌ها مردمی بودن او بود و همین ویژگی سبب شد تا مردم با بصیرت ایران نیز با حضور حماسی خود در آیین تشییع جنازه و سایر مراسم‌هایی که برای ایشان برگزار می‌شود، قدردان زحمات وی باشند.

محمد سبزبان افزود: قدرشناسی مردم از سردار سلیمانی این پیام را برای سایر مدیران و مسئولان کشور دارد که اگر مردمی باشند و به مردم صادقانه خدمت کنند، بدون تردید مردم هم قدردان زحمات آنها خواهند بود.

وی اظهار کرد: باید ویژگی‌های شخصیتی سردار سلیمانی را الگوی خود قرار دهند و بیشتر برای مردم بویژه نسل جوان و رفع مشکلات آنها دل بسوزانند و این را هم بدانند که مردم ما قدرشناس زحمات آنها خواهند بود.

ولایت‌مداری حاج قاسم 

یکی دیگر از شهروندان بیرجندی با اشاره به ارادت مردم استان به این شهید بزرگوار ولایتمداری را ویژگی شاخص سردار سلیمانی دانست و گفت: این شهید بزرگوار در همه عرصه‌ها پشتیبان ولایت و رهبری بود و در وصیت‌نامه خود نیز به مردم و مسئولان توصیه کرد حامی و پشتیبان ولایت باشند.

رونقی بابیان اینکه سردار سلیمانی همواره سینه خود را در دفاع از رهبری، مقابل دشمنان سپر می‌کرد، گفت: به اعتقاد سردار دل‌ها، جمهوری اسلامی حرم است و باید از آن در مقابل فتنه‌های دشمنان چه در سوریه، عراق و لبنان و چه در هرجای عالم که باشد، صیانت کرد.

وی ادامه داد: جامعه ما نیاز به روحیه فداکاری، ایثارگری، بسیجی و جهادی سردار سلیمانی دارد تا از حریم نظام، ولایت و مردم در مقابل هجمه‌های دشمنان هرجا که لازم باشد، دفاع کرده و بر استبکار جهانی پیروز شود.

مکتب سلیمانی 

استاد حوزه و دانشگاه نیز گفت:شهید سپهبد «قاسم سلیمانی» در سایه مکتب امام و رهبر انقلاب رشد کرد، به بلوغ رسید و جهانی را تحت تاثیر خود قرار داد و به تعبیر رهبر معظم انقلاب اسلامی شخصیت شهید سلیمانی یک مکتب است.

به گفته حجت‌الاسلام ترابی حاج قاسم سلیمانی آراسته به توحید عملی بود و محور و مبدأ تمام حرکت و سکناتش را ذات اقدس الهی قرار می‌داد.

وی از خودگذشتگی را از دیگر شاخصه های حاج قاسم عنوان کرد و اظهار کرد: حاج قاسم نوک پیکان عملیات بود و با تدابیر عقلانی و توحید عملی توانست داعش را سرنگون کند.

این استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه حاج قاسم تمام توانش تقویت و حفاظت از تمدن جمهوری اسلامی بود خاطر نشان کرد: تجلی ولایت‌مداری از مهم‌ترین ویژگی‌های شخصیتی حاج قاسم سلیمانی است که با آن قدرت ایران قوی را در مکتب انقلاب اسلامی به‌ پیش می‌برد.

ترابی گشاده رویی و نشاط را از دیگر ویژگیهای شخصیتی حاج قاسم سلیمانی برشمرد وافزود: حاج قاسم درعمل، سخن، تفکر، توحید ولایت و توحید عملی پررنگ بود و با تمام مشکلات و دردها همیشه با روحیه عالی و گشاده رویی با دیگران برخورد می کرد.

حاج قاسم از تولد تا شهادت

شهید حاج قاسم سلیمانی در اسفند ۱۳۳۵ خورشیدی در یکی از شهرستان های استان کرمان به نام رابُر چشم به جهان گشود،وی دوران کودکی و نوجوانی خود را در کنار پدر به کار بنایی گذراند و در سال‌های جوانی در سازمان آب کرمان پیمانکار یکی از بخش‌های آن شد.

او پس از پیروزی انقلاب اسلامی و تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به این نهاد پیوست و با شروع جنگ تحمیلی چندین گردان از سپاهیان کرمان را آموزش می‌دهد و به جبهه‌های جنوب اعزام می‌کند و کمی بعد، خود در صدر یک گروهان به سوسنگرد اعزام می‌شود تا از پیشروی رژیم بعث در جبهه مالکیه جلوگیری کند.

سردارسلیمانی در سال۱۳۶۰ خورشیدی با حکم فرمانده وقت سپاه پاسداران، به عنوان فرمانده لشکر ۴۱ ثارالله منصوب شد و این سردار شهید در بسیاری از عملیات ها شرکت داشت.

همچنین شهید سلیمانی از فرماندهان عملیات‌های والفجر هشت، کربلای چهار و کربلای پنج نیز بود و با پایان یافتن جنگ درسال ۱۳۶۷خورشیدی، لشکر ۴۱ ثارالله به فرماندهی سردار سلیمانی به کرمان بازگشت و درگیر جنگ با اشراری شد که از مرزهای شرقی کشور هدایت می‌شدند.

 سردار سلیمانی در بهمن ۱۳۸۹ خورشیدی از طرف آیت الله خامنه‌ای، فرمانده کل قوا، درجه سرلشکری (بالاترین درجه نظامی در ایران) را دریافت کرد.

بامداد جمعه ۱۳ دی ۱۳۹۸ خورشیدی در حمله موشکی بالگردهای آمریکایی به ۲ خودرو در فرودگاه بغداد، سردار قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس و ابومهدی المهندس معاون نیروی مردمی عراق (الحشد الشعبی) و همراهان دیگرشان هدف قرار گرفتند و به شهادت رسیدند.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از