حالت تاریک
  • دوشنبه, 1403/10/03 شمسی | 2024/12/23 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن خاورستان | khavarestan هستید؟
۲۳ پروژه دانشگاه بیرجند آماده بهره‌برداری است
رئیس دانشگاه بیرجند:

۲۳ پروژه دانشگاه بیرجند آماده بهره‌برداری است

رئیس دانشگاه بیرجند گفت: ۳۰ پروژه عمرانی نیمه‌تمام در دانشگاه بیرجند وجود داشت که طی دو سال اخیر ۲۳ پروژه تکمیل شده و آماده بهره‌برداری است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان»، احمد لامعی‌گیو صبح شنبه در نشست خبری با اشاره به اینکه دانشگاه بیرجند میراث‌دار مدرسه بزرگی چون مدرسه شوکتیه است که بیش از نیم قرن در عرصه علمی فعالیت دارد، گفت: در حال حاضر این دانشگاه  دارای ۱۴ دانشکده و بیش از ۱۲ هزار و ۱۲۴ دانشجو و ۳۵۲ عضو هیأت علمی است.

وی افزود: در دوره جدید مدیریت دانشگاه از سال ۱۴۰۰ تاکنون چند برنامه راهبردی از جمله توسعه روابط بین‌الملل، تربیت مدیر و استفاده از جوانان در لایه‌های مدیریتی، افزایش بودجه دانشگاه، تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام، ارتقای مرتبه علمی دانشگاه و ایجاد یا تاسیس رشته‌های میان رشته‌ای را تبیین کرده‌ایم که در تمامی حوزه‌ها شاهد افزایش و تغییر و تحولات هستیم.

رئیس دانشگاه بیرجند ادامه داد: در بهمن ۱۴۰۰ بودجه دانشگاه ۲۴۸ میلیارد تومان بود ولی اکنون بودجه هزینه‌ای و تملک دانشگاه به حدود ۷۲۰ میلیارد تومان رسیده است.

لامعی‌گیو خاطرنشان کرد: در سفر اول رئیس جمهور شهید آیت‌الله رئیسی به خراسان جنوبی ۲۴ میلیارد تومان بودجه برای دانشگاه بیرجند در نظر گرفته شد که با پیگیری‌های به ۴۸ میلیارد تومان رسید.

به گفته وی؛ همچنین در سفر دوم رئیس جمهور شهید نیز ۲۰۲ میلیارد تومان برای دانشگاه بیرجند مصوبه در نظر گرفته شد که برخی از این مصوبه‌ها اجرایی شده است.

رئیس دانشگاه بیرجند  از تلاش برای ارتقای وضعیت علمی این دانشگاه سخت گفت و تصریح کرد: از ابتدای سال ۹۲ متأسفانه جایگاه علمی دانشگاه بیرجند علی‌رغم وجود اساتید برجسته به دلایلی تنزل پیدا کرد اما با تلاش‌های صورت گرفته در سال ۱۴۰۲ دانشگاه بیرجند از نظر رتبه علمی ۱۴ پله صعود کرد و در بین ۱۱۰ دانشگاه کشور، رتبه ۳۶ را کسب کرد.

وی با اشاره به اینکه ۳۰ پروژه نیمه‌تمام در دانشگاه بیرجند وجود داشت، گفت: طی دو سال اخیر ۲۳ پروژه نیمه‌تمام این دانشگاه تکمیل شده و آماده بهره‌برداری است.

لامعی‌گیو بیان کرد: اکنون ۶۰۰ دانشجو بین‌الملل در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند و امسال از کشورهای  بنگلادش و نیجریه نیز دانشجو جذب خواهد شد.

رئیس دانشگاه بیرجند از راه‌اندازی مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبانان در سال گذشته اشاره کرد و گفت: تا قبل از ایجاد این مرکز تنها می‌توانستیم از کشورهای فارسی زبان دانشجو بگیریم ولی اکنون می‌توانیم از همه کشورهای جهان دانشجو جذب کنیم.

وی با اشاره به رشد ۱۳ درصدی ورودی دانشگاه بیرجند در سال گذشته، تصریح کرد: این رشد ورودی در حالی است که برخی از دانشگاه‌ها با ریزش دانشجو مواجه هستند.

لامعی‌گیو ادامه داد: تعداد شرکت‌های دانش بنیان و فناور دانشگاه بیرجند نیز از ۴۵ مورد در سال ۱۴۰۰ به ۶۹ مورد در سال ۱۴۰۳ رسیده است.

انتهای خبر/10

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از