
در سال گذشته انجام شد؛
کمک ۲۷ میلیاردی مردم خراسانجنوبی به بازسازی عتبات
رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات خراسان جنوبی گفت: مردم استان سال گذشته ۲۷ میلیارد تومان به بازسازی عتبات عالیات کمک کردند.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان»، استان خراسان جنوبی طی سالهای اخیر شاهد موفقیتهای برجستهای در حوزه کمک به توسعه و بازسازی عتبات عالیات بوده است. این دستاوردها در نتیجه عشق و ارادت مردم مؤمن و ولایتمدار این دیار به اهل بیت(ع) رقم خورد است.
استاندار خراسان جنوبی ظهر امروز در جلسه ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان ضمن تشکر و تقدیر از دستاندرکاران این پروژهها، از مشارکت پررنگ مردم در تأمین منابع مالی برای اجرایی پروژهها قدردانی کرد.
سید محمدرضا هاشمی ادامه داد: در این مسیر باید همگان در کنار یکدیگر تلاش کنیم تا تمامی اقدامات بهگونهای صورت گیرد که رنگ و بوی دولتی نگیرد و مردم بهعنوان اصل، در این پروژهها پیشگام باشند.
وی گفت: مهمترین اولویت ما این است که کمکهای مردمی در رأس قرار گیرد و مسئولان دولتی فقط بهعنوان تسهیلگر حضور داشته باشند.
استاندار خراسان جنوبی در ادامه به نزدیکی ایام محرم و اربعین اشاره کرد و از مسئولان خواست تا تمامی امکانات و منابع موجود را برای ارائه خدمات بهتر به زائران اهل بیت (ع) در نظر گرفته و از هیچ تلاشی فروگذار نکنند.
هاشمی همچنین افزود: در سال ۱۴۰۴ انتظار میرود اقدامات مؤثری در حوزه توسعه عتبات عالیات و خدماترسانی به زائران انجام شود.
رشد چشمگیر کمکهای مردمی
رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات خراسان جنوبی، نیز در این نشست به تشریح عملکرد استان در سالهای اخیر پرداخت و گفت: در سالهای اخیر پیشرفتهای چشمگیری در تأمین و جمعآوری منابع مالی مردمی برای اجرای پروژههای عمرانی ستاد عتبات عالیات شاهد بودهایم.
موسی جوینده ادامه داد: در سال گذشته، میزان کمکهای مردمی استان از ۱۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان پیشبینیشده به ۲۷ میلیارد تومان رسید که این میزان کمک در شرایط اقتصادی و معیشتی سخت، نشاندهنده همت بلند و ارادت مردم استان به اهل بیت(ع) است.
پروژههای عظیم و نقش برجسته خراسان جنوبی
وی در ادامه به پروژههای بزرگ عتبات عالیات اشاره کرد و گفت: یکی از مهمترین پروژههای ساخت صحن حضرت فاطمه زهرا (س) با وسعت ۲۴۰ هزار متر مربع در نجف است که به پایان رسیده است.
جوینده خاطرنشان کرد: خراسان جنوبی در این پروژه با ارسال ۱۰۰ هزار متر مربع سنگ و همچنین مشارکت فعال در نصب این سنگها نقش برجستهای ایفا کرده است.
وی همچنین از مشارکت استان در پروژههای دیگر همچون ساخت صحن عقیله بنی هاشم در کربلا و صحن حضرت امام باقر (ع) در کاظمین خبر داد و گفت: «خراسان جنوبی به عنوان یکی از پیشتازان در بین استانهای کشور شناخته شده است و در پروژههای مختلف نقش فعال و مؤثری داشته است.»
طرحهای نوآورانه در جذب مشارکتهای مردمی
رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات خراسان جنوبی در ادامه به طرح «پویش کاشی» اشاره کرد که در آن دانشآموزان با مشارکت مالی ۲۰۰ هزار تومان در تأمین منابع مالی پروژههای عتبات عالیات سهیم شدهاند.
جوینده افزود: این کاشیها در صحنهای حرمهای مطهر نصب میشود و تاکنون حدود ۷۰۰ میلیارد تومان از این طریق تأمین شده است.
وی همچنین به اجرای طرح «برکت» در بخشهای کشاورزی، اصناف و کارکنان دولتی اشاره کرد و گفت: در این راستا، بیش از ۱۵۹ میلیون تومان از حقوق کارمندان سپاه بهصورت داوطلبانه به حساب ستاد واریز شده است.
گفتنی است؛ با توجه به مشارکت گسترده مردم استان در این پروژهها، بهنظر میرسد که خراسان جنوبی در آینده نیز همچنان یکی از پیشگامان در توسعه و بازسازی عتبات عالیات باقی خواهد ماند و با افزایش همت و همکاریهای مردمی، خدمات بیشتری به زائران اهل بیت (ع) ارائه خواهد شد.
انتهای خبر/10
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!