مخترع جوان نهبندان:
بسیج امکانات ترقی جوانان را فراهم کرده است
مخترع جوان نهبندانی گفت: بسیج همه امکاناتی که برای ترقی نیاز باشد که بتوانیم استفاده کنیم را دریغ نکرده است.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان»،دشمن همواره بهدنبال تضعیف جمهوری اسلامی ایران است، ولی از آنجا که مولفه نظامی تنها یکی از پایههای قدرت کشور محسوب میشود، همواره با طراحی نقشههای شوم در حوزههای علمی، اقتصادی، فرهنگی، نظامی و... میخواهند از رشد کشور جلوگیری کنند. پیشرفت در حوزههای علمی، یکی از راههای قوی شدن است. اینجاست که جوانان نخبه و بسیجی نیاز کشور را به خوبی فهمیدهاند و برای حل مسئله گام برداشتهاند. بسیجیان نخبه ایرانی در مجموعههای مختلف علم و فناوری، حرفها برای گفتن دارند، بسیج دنبال علمی میرود که نیاز جامعه و پیامد محور باشد. امروز در سطح کشور و حتی در روستاهای محروم، جوانان قدمهای قابل توجهی در راستای پیشرفت علمی کشور و اقتصاد مقاومتی بر میدارند که یکی از این مخترعان، امیر حسین علیپور ، مبتکر بسیجی شهرستان نهبندان است که با حمایت بسیج دست به اختراع «ماشینهای رباتی» ایمن بزند و پس از ثبت اختراع با حمایتهای بسیج توانسته برای فعالیت، با پشتکار بیشتری به کار خود ادامه بدهد.
امیرحسین علی پور ۱۸ ساله ساکن نهبندان و مخترع ماشینهای رباتی در مورد کاربرد اختراعش، گفت: سه ربات در واقع در قالب یه ربات ساخته شده اعم از مسیریاب خطی ( مشکی) مسیریاب خطی (سفید) و مانع یاب در واقع زمانی که فرد مسیر تعیین میکند با خط مشکی و سفید اگر در مسیر ربات مانعی باشد ربات تشخیص داده و مسیر دیگر برای طی کردن باقی مسیر استفاده میکند.
وی در پاسخ به این سئوال که چگونه عضویت در بسیج شما را به مسیر نخبگی و نوآوری علمی هدایت کرد گفت: در کنار کارهای فرهنگی که انجام دادم شرکت در جشنواره های علمی و در مسابقات را هم در برنامه داشتم که در جهت ارتقای سطح علمیام بسیار موثر بوده است.
این مخترع جوان نهبندانی در رابطه با امکاناتی که بسیج برای حمایت از مخترعان و نخبگان علمی فراهم کرده است گفت: همه امکاناتی که نیاز باشد که بتوانیم استفاده کنیم را دریغ نکرده و نخواهد کرد.
علیپور ادامه داد: با حمایت بسیج توانستم سطح رباتم را ارتقا دهم و بتوانم در مسابقات کشوری مقام سوم را به دست آورم.
وی در پاسخ به این سئوال که چه چیزی باعث شد مسیر علمی و فعالیتهای بسیجی شما باهم گره بخورد گفت: شرکت در جشنوارهها و مسابقات متعدد باعث شد که من هم وارد این عرصه شوم و بتوانم در مسابقات رباتیک و هوش مصنوعی شرکت کنم .
این جوان نخبه بسیجی در رابطه با نقش بسیج در کشف و پرورش استعدادهای علمی در میان نسل جوان گفت به نظر یکی از کلیدیترین راههایی موثر در کشف استعدادهای نخبه برگزاری مسابقات و رقابتهای این چنینی است که خیلی از استعدادهای که گمنام هستند وارد این عرصه شوند.
علیپور در پاسخ به این سئوال که تجربه شخصی شما میتواند الگویی برای سایر بسیجیان علاقه مند به نو آوری علمی باشد نیز گفت: شرکت در مسابقات و جشنواره های که برگزار میشود تاثیر خیلی مهمی در کشف استعدادهای برتر دارد چرا که فضای رقابت باعث میشود که تلاش بیشتری برای شرکت و کسب رتبه در مسابقه انجام دهیم .
وی به نخبگان علمی پیشنهاد کرد: اعلام فراخوان و برگزاری مسابقات در رشتههای مختلف سبب میشود که شانس خود را امتحان کنند و بعدها استعدادها کشف و وارد این عرصه میشوند.
انتهای خبر/