حالت تاریک
  • چهارشنبه, 1404/02/03 شمسی | 2025/04/23 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن خاورستان | khavarestan هستید؟
۲۰ هزار مهارت‌آموز در استان گواهینامه گرفتند
مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی:

۲۰ هزار مهارت‌آموز در استان گواهینامه گرفتند

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی گفت: سال گذشته بیش از ۲۶ هزار نفر در آزمون‌های فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی شرکت کردند که از این میان، ۲۰ هزار نفر موفق به دریافت گواهینامه مهارت شدند.

حسن کامرانی‌فرد در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی«خاورستان» با اشاره به عملکرد فنی و حرفه‌ای استان در سالی که گذشت، گفت: در این بازه زمانی بیش از ۵ میلیون نفر-ساعت آموزش مهارتی در مراکز دولتی و آموزشگاه‌های آزاد فنی و حرفه‌ای استان ارائه شده است.

زنان پیشگام در مهارت‌آموزی فنی 

وی افزود: در این مدت، ۱۱ هزار نفر در ۴۷۰ آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای استان، دوره‌های تخصصی را گذراندند که از این تعداد، ۶ هزار و ۹۸۳ نفر زن و بیش از ۴ هزار نفر مرد بوده‌اند. 

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی اعلام کرد: مجموع آموزش‌های ارائه‌شده در این بخش به یک میلیون و ۸۵۹ هزار و ۵۲۳ نفر-ساعت رسید.

کامرانی‌فرد از رشد چشمگیر مهارت‌آموزی در استان طی سال گذشته خبر داد و گفت: از مجموع ۲۶ هزار و ۵۰۰ شرکت‌کننده در آزمون‌های مهارتی، ۲۰ هزار و ۱۹۱ نفر موفق به دریافت گواهینامه مهارت شدند.

وی با اشاره به فعالیت ۱۹ مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای دولتی در استان ادامه داد: در مناطق روستایی و عشایری نیز بیش از ۲ هزار و ۲۰۰ نفر از آموزش‌های مهارتی بهره‌مند شدند که در مجموع ۳۹۵ هزار و ۳۰۰ نفر-ساعت آموزش را شامل می‌شود.

خراسان جنوبی قطب مهارت در ۵ حوزه تخصصی

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی به فعالیت پنج قطب مهارتی تخصصی در استان اشاره کرد و گفت: این قطب‌ها شامل انرژی‌های تجدیدپذیر در خوسف، گوهرتراشی در فردوس، ایمنی معادن در طبس، تعمیر ماشین‌آلات معدنی در نهبندان و تولید لاستیک در کویرتایر است.

کامرانی‌فرد اضافه کرد: هم‌اکنون آموزش در ۵۵۰ حرفه مختلف در قالب ۱۹ گروه هدف به متقاضیان ارائه می‌شود که رشته‌های خودرو، برق و الکترونیک، و ساختمان در صدر تقاضا قرار دارند.

وی با بیان اینکه مراکز آموزشی استان با چالش جدی در حوزه تجهیزات و به‌روزرسانی مواجه هستند، خواستار توجه ویژه مسئولان کشوری به این موضوع شد.

۳ پروژه نیمه‌تمام فنی و حرفه‌ای در استان

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی همچنین از اجرای سه پروژه عمرانی نیمه‌تمام در استان خبر داد و افزود: پروژه مرکز خواهران در طبس که از سال ۱۳۹۰ آغاز شده، تاکنون ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

وی با اشاره به کمبود زیرساخت‌های فنی و حرفه‌ای در شهرستان زیرکوه عنوان کرد: ایجاد سه کارگاه تخصصی در این شهرستان ضروری است و برای تأمین اعتبار آن پیشنهاداتی به سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان ارائه شده است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی در پایان تاکید کرد: استفاده از منابع مالیاتی نشان‌دار می‌تواند راه‌حلی مؤثر برای تکمیل پروژه‌های عمرانی نیمه‌تمام باشد.

انتها خبر/10

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!